Το δικό του μήνυμα εν όψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου, στέλνει ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, Οζγκιούρ Φερχάτ:

“Τα τελευταία τέσσερα χρόνια η κοινωνία και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια για να βγει η χώρα από τα μνημόνια, να επουλωθούν κοινωνικές πληγές και να τεθεί η Ελλάδα σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης για όλους. Προσωπικά νοιώθω ιδιαίτερη τιμή και υπερηφάνεια, καθώς στις εκλογές της 7ης Ιουλίου ο Πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή για τη χώρα και τον λαό, με τίμησαν θέτοντάς με στην πρώτη γραμμή της μάχης. Είναι προσωπική μου επιθυμία αλλά και χρέος προς την ιδιαίτερη πατρίδα μου να δώσω αυτή τη μάχη ως υποψήφιος βουλευτής του νομού Ροδόπης. Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας”.

Ο Οζγκιούρ Φερχάτ είναι 35 ετών, χειρουργός οδοντίατρος. Έχει διατελέσει αναπληρωτής γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και επικεφαλής του τμήματος Υγείας της οργάνωσης. Είναι παντρεμένος με την Μπαχάρ Κιντς και περιμένουνε το πρώτο τους παιδί.