Όχημα πολλαπλών λειτουργιών αντιμετώπισης πλημμυρών απέκτησε ο Δήμος Κομοτηνής

Κατά την παράδοση του οχήματος ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης αναφέρθηκε στο έργο της Πολιτικής Προστασίας των Δήμων και εξήρε τον σπουδαίο ρόλο τόσο των εργαζομένων όσο και των εθελοντών.
ΔΥΟΠΠ 3

Ρυμουλκούμενο όχημα τύπου τρέιλερ, πολλαπλών λειτουργιών, για την αντιμετώπιση πλημμυρικών και έντονων καιρικών φαινομένων, απέκτησε το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κομοτηνής στο πλαίσιο του διασυνοριακού έργου “eOUTLAND” του προγράμματος “INTERREG V-A ‘Greece –Bulgaria” στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Κομοτηνής ως εταίρος του Δικτύου Δήμων για την υποστήριξη της λειτουργίας και την εκπαίδευση εθελοντικών ομάδων Πολιτικής Προστασίας.

Το τρέιλερ περιλαμβάνει συγκεκριμένα, τον εξής εξοπλισμό: αντλίες υδάτων – έξι για ακάθαρτα και δύο για καθαρά νερά – μία γεννήτρια και φωτισμό. Πρόκειται για ένα πλήρες σύστημα ικανό να συνδράμει στο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε περίπτωση πλημμύρας σε σπίτια και καταστήματα.

Όχημα πολλαπλών λειτουργιών αντιμετώπισης πλημμυρών απέκτησε ο Δήμος Κομοτηνής Όχημα πολλαπλών λειτουργιών αντιμετώπισης πλημμυρών απέκτησε ο Δήμος Κομοτηνής Όχημα πολλαπλών λειτουργιών αντιμετώπισης πλημμυρών απέκτησε ο Δήμος Κομοτηνής

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood