“Όχι στα χρυσωρυχεία”, θα πουν και στις Βρυξέλλες, οι Δήμαρχοι της Θράκης

"Το μέτωπο της Θρακιώτικης κοινωνίας παραμένει αρραγές απέναντι στα χρυσωρυχεία αλλά και σε κάθε άλλη δραστηριότητα που βάζει σε κίνδυνο και απειλεί το περιβάλλον".
8991

Κοινή συνέντευξη Τύπου έδωσαν στην Κομοτηνή οι Δήμαρχοι Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης και Μαρωνείας-Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος, ο απερχόμενος Πρόεδρος της ΠΕΔ/ΑΜ-Θ Βαγγέλης Λαμπάκης, και η εκπρόσωπος της Διανομαρχιακής Επιτροπής Έβρου-Ροδόπης κατά του Χρυσού Σταυρούλα Εμμανουηλίδου.

Στη συνέντευξη έγινε ένας απολογισμός των δράσεων, των πεπραγμένων και των κοινωνικών αγώνων όλων των φορέων ενάντια στις εξορύξεις χρυσού κατά την τελευταία εικοσαετία, και εκφράστηκε η αποφασιστικότητα για συνέχιση του αγώνα με οργανωμένες, δυναμικές κινητοποιήσεις.

Οι προαναφερθέντες προγραμματίζουν να αναδείξουν το θέμα και στις Βρυξέλλες με ομιλίες στο Ευρωκοινοβούλιο, ενώ στο πλάνο δράσης τους περιλαμβάνονται και συνεντεύξεις Τύπου σε ΜΜΕ της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Στη συνέντευξη πιστοποιήθηκε από τους θεσμικούς εκπροσώπους ότι “το μέτωπο της Θρακιώτικης κοινωνίας παραμένει αρραγές απέναντι στα χρυσωρυχεία αλλά και σε κάθε άλλη δραστηριότητα που βάζει σε κίνδυνο και απειλεί το περιβάλλον”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood