Ως τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου αιτήσεις για μία θέση στην Α΄ τάξη του 5ου Πειραματικού Γυμνασίου Κομοτηνής

Μία επιπλέον κενή θέση για την Α’ Γυμνασίου, η οποία θα καλυφθεί με κλήρωση εφόσον υποβληθούν περισσότερες από μία αιτήσεις, προκήρυξε η Διεύθυνση του 5ου Πειραματικού Γυμνασίου Κομοτηνής.
20211104_072454 (1)

Η υποβολή των αιτήσεων μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους: 

  • με προσωπική παρουσία των δύο γονέων/κηδεμόνων στη γραμματεία του σχολείου κατά τις ώρες 08:30-13:30. Σε περίπτωση παρουσίας ενός μόνο γονέα/κηδεμόνα, η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από:
    1. υπεύθυνη δήλωση του απόντος γονέα/κηδεμόνα από το περιεχόμενο της οποίας θα προκύπτει ότι συναινεί στη συμμετοχή του τέκνου του στη διαδικασία,
    2. πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
  • με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση mail@5gym-komot.rod.sch.gr με θέμα «Αίτηση για εισαγωγή στην Α’ Γυμνασίου». Στην περίπτωση αυτή πρέπει να επισυναφθούν υπεύθυνες δηλώσεις και των δύο γονέων/κηδεμόνων μέσω της διαδικασίας που προβλέπεται στην ιστοσελίδα gov.gr

Σύμφωνα με ανακοίνωση του σχολείου, “οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν έως και τη Δευτέρα 11-09-2023 και ώρα 12:00 π.μ.Η κλήρωση θα λάβει χώρα στον χώρο της σχολικής μονάδας με την παρουσία της επιτροπής κλήρωσης αλλά και των ενδιαφερομένων γονέων/κηδεμόνων εφόσον το επιθυμούν. Η συμμετοχή στην κλήρωση επιτρέπεται ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής του/της μαθητή/τριας”.

Πρότυπο Υπεύθυνης Δήλωσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν εδώ σε μορφή word καθώς και στο blog του σχολείου (https://blogs.sch.gr/5gymkomot/) σε μορφή pdf.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood