Ορκίστηκε σήμερα στην 4η Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ) Μακεδονίας-Θράκης, στη Θεσσαλονίκη, ως Διοικήτρια του Σισμανόγλειου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής με τριετή διάρκεια θητείας, η κ. Μάγδα Γιαμουστάρη, μετά τη δημοσίευση του σχετικού ΦΕΚ, όπως γράψαμε χθες.

Μέχρι στιγμής έχουν ορκιστεί οι ομόλογοί της των Νοσοκομείων Αλεξανδρούπολης και Ξάνθης, και έπεται η αυτή διαδικασία για ακόμη εννέα διοικητές της 4ης ΥΠΕ.

Η κ. Γιαμουστάρη πιάνει δουλειά άμεσα, δηλαδή αύριο Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020, και ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων της, δήλωσε σχετικά:

“Με τη σημερινή ορκωμοσία μου ενώπιον του Διοικητή της 4ης ΥΠΕ κ. Τσαλικάκη Δ., αναλαμβάνω επίσημα τα καθήκοντα της Διοικήτριας του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής.

Προτεραιότητές μου αποτελούν η προώθηση και η εφαρμογή ενός μοντέλου Διοίκησης με επίκεντρο τον ασθενή, η ορθολογική οικονομική διαχείριση του Νοσοκομείου και η βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών νοσηλείας και θεραπείας των πασχόντων συνανθρώπων μας.

Η στήριξη και το έμπρακτο ενδιαφέρον μου για όλους τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου μας είναι δεδομένα.

Ο θεσμικός διάλογος εντός και εκτός του Νοσοκομείου καθώς και η συνεργασία και οι ουσιαστικές παρεμβάσεις μου σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο για την αναβάθμιση της λειτουργίας του, αποτελούν δέσμευσή μου.

Πιστεύω ότι απαίτηση των καιρών είναι να προσθέτουμε δυνάμεις για να πολλαπλασιάσουμε αποτελέσματα.

Ευχαριστώ όλους όσοι συνοδεύουν το ξεκίνημά μου με ευχές, και θετική ενέργεια!”.

Από την πλευρά μας να ευχηθούμε στη δυναμική Μάγδα Γιαμουστάρη, καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, και μια ευδόκιμη θητεία με τον δυναμισμό που τη διακρίνει.