Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού, Κομοτηνής, στο πλαίσιο των διαδικτυακών της εκδηλώσεων λόγω κορωνοϊού, την Παρασκευή 22 Μαΐου στις 11 το πρωί θα έχει μία έκπληξη για τους μικρούς της φίλους!
Συγκεκριμένα, θα μεταδώσει “ζωντανά” δύο οπτικοποιημένα παραμύθια που διαβάζουν δύο καταξιωμένες Κομοτηναίες καλλιτέχνιδες, η Μυρσίνη Λατζουράκη και η Άννα Μαχαιροπούλου.

a78c1775 latzouraki

  • Το πρώτο παραμύθι είναι το “Το Αίνιγμα του Τρουλ”, της Μαρίας Παπαγιάννη, σε επιμέλεια-αφήγηση της Μυρσίνης Λαντζουράκη. Κάμερα: Δημήτρης Πολίτης, Μιχάλης-Δανιήλ Βαμβακάς. Μουσική: Πάνος Αναστασίου. Επιμέλεια-μοντάζ-εφέ βίντεο: Μιχάλης Δανιήλ Βαμβακάς.
  • Το δεύτερο παραμύθι είναι “Ο Μικρός Πρίγκιπας”, του Σαιντ Εξυπερύ, σε επιμέλεια-αφήγηση της Άννας Μαχαιροπούλου. Κάμερα: Δημήτρης Πολίτης, Μιχάλης-Δανιήλ Βαμβακάς. Επιμέλεια-μοντάζ-εφέ βίντεο: Μιχάλης-Δανιήλ Βαμβακάς.
Οι μεταδόσεις θα πραγματοποιηθούν από τη σελίδα της ΔΚΕΠΠΑΚ στο Facebook.

“Συνεχίζουμε να λειτουργούμε με κάθε πρόσφορο τρόπο αξιοποιώντας την τεχνολογία”, σημειώνει η Πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ Νατάσα Λιβεριάδου, “καθώς αυτή είναι η αποστολή μας: το να παρέχουμε στους συμπολίτες μας πολιτιστικά προϊόντα”, όπως υπογραμμίζει. “Και φυσικά δεν ξεχνάμε τους μικρούς μας φίλους, τα παιδιά μας, για τα οποία έχουμε ετοιμάσει ένα υπέροχο παραμυθένιο πρωινό για την Παρασκευή 22 Μαΐου”, συμπληρώνει.

Μετά το πέρας των μεταδόσεων τα βίντεο θα παραμένουν στη σελίδα.