Τον Αύγουστο του 2020 αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του στη Θεσσαλονίκη στην οδό Μοναστηρίου 24 το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο του ομίλου Anatolia Hospitality, ONOMA Hotel. Το ΟΝΟΜΑ θα είναι το πρώτο smart ξενοδοχείο πέντε αστέρων με απόλυτα προσωποποιημένες υπηρεσίες.

Ένα οκταώροφο κτίριο μία ανάσα από τον Σιδηροδρομικό σταθμό επιλέχθηκε στρατηγικά για την ιδανική του θέση σε κομβικό σημείο του κέντρου της Θεσσαλονίκης και μετατράπηκε πλήρως σε επένδυση που θα αγγίξει συνολικά τα 7 εκατ. ευρώ για να στεγάσει το ξενοδοχείο.

Το ONOMA Hotel έχει δυναμικότητα 83 δωματίων και συνολικά 164 κλινών. Πρόκειται για το νεότερο μέλος του γνωστού ομίλου Anatolia Hospitality της οικογένειας Χρυσοχοΐδη, με παράδοση τριών γενεών στο χώρο του τουρισμού. Με το βλέμμα στο μέλλον, η οικογένεια Χρυσοχοΐδη οραματίστηκε ένα τεχνολογικά ευέλικτο ξενοδοχείο που να συνομιλεί με τον σύγχρονο ταξιδιώτη και να σέβεται τη μοναδικότητά του. Ένα καινούριο και πρωτοποριακό concept φιλοξενίας που αξιοποιεί το σύγχρονο design, τις νέες τάσεις του marketing αλλά πάντα με κύριο άξονα την πελατοκεντρική αντίληψη.

Χάρη στην τεχνολογία και στο smart phone του επισκέπτη, το ξενοδοχείο συνδέεται μαζί του και κάθε προσωπική επιθυμία μετατρέπεται σε υπηρεσία. Μάλιστα, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες, το ONOMA Hotel ονομάστηκε έτσι γιατί ταυτίζεται τόσο πολύ με τον επισκέπτη, που παίρνει το όνομά του.

Όπως υποστηρίζεται σε σχετική ανακοίνωση, το ONOMA Hotel δεν είναι μόνο έξυπνο και προχωρημένο. Ποτέ πριν η τεχνολογία δεν συνεργάστηκε τόσο τέλεια με ένα πεντάστερο σκηνικό.

Αρχιτεκτονικά και διακοσμητικά εντυπωσιακοί εσωτερικοί χώροι με σύγχρονη ατμόσφαιρα, διαφοροποιημένες ανέσεις που ξεπερνούν τα αναμενόμενα και πάνω απ’ όλα εξατομικευμένες υπηρεσίες για σύγχρονους, ανήσυχους ταξιδιώτες που αναζητούν εμπειρίες πέρα από το παραδοσιακό.

 

Το ONOMA Hotel είναι ένας νέος κόσμος εμπειριών, προσθέτει η ανακοίνωση. Οι επαγγελματικές συναντήσεις και οι εκδηλώσεις αλλάζουν με τα Homework Meetings & Events, με κορυφαίες τεχνολογικές παροχές σε έναν χώρο που κάνει τον επισκέπτη να νιώθει σαν στο σπίτι του.

Στο Good Mood Food Restaurant όσοι επιθυμούν μπορούν να απολαύσουν vegan και gluten-free δημιουργίες με local έμπνευση και τοπικά υλικά. H γαστρονομία αγγίζει την αστρονομία στο Cloud Rooftop Bar όπου οι επισκέπτες μπορούν να επιδοθούν σε παρατήρηση των αστεριών μέσω του τηλεσκοπίου αλλά και του star mixologist που θα ετοιμάσει ένα cocktail με το όνομά του.

«Ο κήπος του ONOMA Hotel θα γίνει το νέο hot spot για τα social media. Ονομάζεται Backyard Social Place και δίνει έμπνευση για τέλειες selfies», αναφέρει ο Όμιλος.

«Παραμένοντας πιστοί στις βασικές αρχές, τις προδιαγραφές και τις αξίες που μας ανέδειξαν και μας καθιέρωσαν στο χώρο του τουρισμού όλα αυτά τα χρόνια, θα θέλαμε να σε προσκαλέσουμε να ζήσεις από κοντά αυτή τη νέα εμπειρία προσωποποιημένης διαμονής και φιλοξενίας που προσφέρει το ΟΝΟΜΑ Hotel και να γίνεις μέλος της οικογένειας Anatolia Hospitality», δηλώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

c4c12caa on7

«Το ONOMA Hotel είναι πολλά περισσότερα από ένα σύγχρονο στιλάτο ξενοδοχείο. Είναι ένας τρόπος να ζήσεις τη διαμονή σου, να συνδεθείς με τον τόπο που επισκέπτεσαι, να μοιραστείς νέες εμπειρίες φιλοξενίας. Είναι ένας χώρος με ανοιχτούς ορίζοντες, που καταλαβαίνει τις σύγχρονες ανησυχίες σου και που σε υποδέχεται απλά με το όνομα σου», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πληροφορίες: www.onomahotel.com

Συντελεστές: Αρχιτεκτονικό Γραφείο: Κουλουκούρης και Συνεργάτες

Interior Design: Makridis Associates Architects

Η/Μ: EMDC

Φωτορεαλιστική Απεικόνιση: Framed | Architectural Visualisation Studio

Πηγή: voria.gr