Η Ελλάδα – μαζί με το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης – διανύει το δεύτερο lockdown που υπαγορεύθηκε από τους ειδικούς προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ραγδαία αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού που παρατηρείται εδώ και μερικές εβδομάδες.

Μαζί με τα επιδημιολογικά δεδομένα, τον αριθμό των κρουσμάτων και τα τεστ, αυξητική τάση παρατηρείται επίσης στα fake news καθώς και σε σενάρια γύρω από την υγειονομική πορεία της χώρας.

Καλεσμένος στο τέταρτο “ΟΝΝΕΔ Talk” του δεύτερου κύκλου της δράσης των νεολαίων του κυβερνώντος κόμματος, είναι ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας για να απαντήσει σε όλα όσα ακούγονται έντονα τον τελευταίο καιρό.

Για ποιον λόγο πήγαμε σε lockdown; Πόσο θα παραμείνουμε σε καθεστώς περιορισμών; Τι ισχύει για την κατάσταση των ΜΕΘ; Πώς θα προχωρήσουμε από δω και πέρα με τα θετικά νέα που έρχονται για το εμβόλιο; Αυτά είναι ορισμένα από τα θέματα για τα οποία μέσα από μια συζήτηση με τη συμμετοχή νέων ανθρώπων θα δοθούν απαντήσεις καταρρίπτοντας τα fake news. 

Το τέταρτο “ΟΝΝΕΔTalk” του δεύτερου κύκλου της δράσης μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την Παρασκευή 13/11 από το κανάλι της ΟΝΝΕΔ στο YouTube, ΕΔΩ.