Ομαδικό φαρμακείο και εκπαίδευση προσέφερε ο Ερυθρός Σταυρός Κομοτηνής στο ΕΕΕΕΚ Υφαντών

Μια ακόμη ενέργεια αλτρουισμού από τους εθελοντές διασώστες του Περιφερειακού Τμήματος Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Image (41)
Το Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά εμπράκτως το σύγχρονο και αλληλέγγυο κοινωνικό προφίλ του, και συνεχίζοντας το πολυσχιδές έργο του, αποφάσισε, αφενός να δωρίσει και στο Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης, το οποίο βρίσκεται στους Υφαντές Κομοτηνής, ένα ομαδικό φαρμακείο Α΄ Βοηθειών, πλήρως εξοπλισμένο με υγειονομικό υλικό, και αφετέρου, οι Σαμαρείτες του Τμήματος να εκπαιδεύσουν δέκα άτομα από το προσωπικό της εκπαιδευτικής μονάδας (εκπαιδευτικούς, ειδικό επιστημονικό προσωπικό, ειδικό βοηθητικό προσωπικό), στη βασική υποστήριξη ζωής και στη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδιστή.
Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού επισκέφθηκαν το ΕΕΕΕΚ Κομοτηνής και παρέδωσαν το φαρμακείο και τις πιστοποιήσεις εκπαίδευσης.

Οι Ερυθροσταυρίτες, δια της Προέδρου τους, Κλάρας Τζελέπη, διαβεβαίωσαν το προσωπικό του ΕΕΕΕΚ ότι θα παραμείνουν αρωγοί στο σπουδαίο έργο το οποίο επιτελεί σταθερά, με αφοσίωση, αλλά και αυταπάρνηση. Τα μέλη του Ερυθρού Σταυρού δέχθηκαν με συγκίνηση από το προσωπικό χειροποίητες λαμπάδες και λικέρ που κατασκεύασαν οι εκπαιδευόμενοι ως αντίδωρα για την προσφορά τους.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood