Ολοκληρώθηκε η αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσε η Δ.Ε.Ε.Π. Ροδόπης ΝΔ σε συνεργασία με την ΟΝΝΕΔ Ροδόπης, για τη βοήθεια των πληγέντων στην Καρδίτσα από τον κυκλώνα “Ιανός”.

Ιδιαίτερα σημαντική για την πραγματοποίηση της δράσης, υπήρξε η συμβολή του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών, Διοίκησης και Διαφάνειας, Ιμπράμ Αχμέτ, του Περιφερειακού Συμβούλου Μουλταζά Ταρκάν, καθώς και  της Διαχειριστικής Επιτροπής Μουσουλμανικής Περιουσίας Κομοτηνής.

“Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, η ανιδιοτελής προσφορά, η αλληλεγγύη και ο εθελοντισμός, βοηθούν σημαντικά συνανθρώπους μας να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που βιώνουν στην καθημερινότητά τους. Η Νέα Δημοκρατία με τις εθελοντικές της δράσεις, συμβάλει στην προσπάθεια ενίσχυσής τους”, σημειώνει ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Γιάννης Βεζυργιαννίδης.

“Ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους της παράταξης που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα προσφοράς της Γραμματείας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας”, αναφέρει η Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ροδόπης Κωνσταντίνα Λεοντίδου.