Ολοκληρώθηκε από τον Ηλ. Μπούκα η επίδοση της πρότασης για την οδική σύνδεση του Ιάσμου με τον Πολύαρνο

Στους τοπικούς θεσμικούς.
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

Στην τελευταία φάση των συναντήσεών του, με επίδοση της πρότασής του με την σύμφωνη γνώμη των μελών του Συμβουλίου της Κοινότητας Ιάσμου και του Πολιτιστικού συλλόγου Ιάσμου, προς την Διακομματική Επιτροπή για την Ανάπτυξη της Θράκης, στους καθ’ ύλην αρμόδιους, προχώρησε ο πρόεδρος της Κοινότητας Ιάσμου Ηλίας Μπούκας.

Το αίτημα αφορά την προώθηση “ενός ζητήματος που είναι κομβικής σημασίας για τον Ίασμο”, όπως σημειώνει ο ίδιος, και συγκεκριμένα την οδική σύνδεση του οικισμού Ιάσμου με τον οικισμό Πολύαρνου.

Ολοκληρώθηκε από τον Ηλ. Μπούκα η επίδοση της πρότασης για την οδική σύνδεση του Ιάσμου με τον Πολύαρνο“Το σκεπτικό μου βασίζεται στην ανάπτυξη μέσω της επισκεψιμότητας, αφού η περιοχή του Πολύαρνου μπορεί να γίνει πόλος έλξης για πολλούς χάρη στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά φυσικού κάλλους (Θρακικά Μετέωρα, κοιλάδα Κομψάτου, σπάνια πουλιά και άγρια άλογα, ορεινό καταφύγιο πλήρως εξοπλισμένο, κ.ά.) που διαθέτει”, επισημαίνει ο κ. Μπούκας, και συμπληρώνει: “Το έργο μπορεί να δώσει πνοή στην περιοχή, αφού θα καταστήσει τον Ίασμο ως τόπο προορισμού μπαίνοντας ταυτόχρονα στον τουριστικό χάρτη της Θράκης”.

Η πρόταση επιδόθηκε στους:

  • Δήμαρχο Ιάσμου, Μουμίν Οντέρ.
  • Επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων Δήμου Ιάσμου, Αμούτζα Κυριάκο, Ισμέτ Καδή, Σπορίκη Παναγιώτη.
  • Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Μέτιο Χρήστο.
  • Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Τσαλικίδη Νικόλαο.
  • Μητροπολίτη Μαρωνείας & Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα.
  • Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ Στυλιανίδη Ευριπίδης, μέλος διακομματικής επιτροπής.
  • Βουλευτή Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Χαρίτου Δημήτριο, μέλος διακομματικής επιτροπής.
  • Βουλευτή Ροδόπης ΚΙΝΑΛ Ιλχάν Αχμέτ, εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ στη διακομματική επιτροπή.

Προηγήθηκαν οι συναντήσεις με τους Δημάρχους Κομοτηνής και Μαρωνείας-Σαπών, Γιάννη Γκαράνη και Ντίνο Χαριτόπουλο, τον επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης “Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία” Κώστα Κατσιμίγα, τον πρόεδρο του ΕΒΕ Ροδόπης και επικεφαλής της μείζονοας αντιπολίτευσης στον Δήμο Κομοτηνής, Αντώνη Γραβάνη, και την περιφερειακή σύμβουλο της αντιπολίτευσης Φελίνα Καζάκου (θυμηθείτε εδώ και εδώ).

Ολοκληρώθηκε από τον Ηλ. Μπούκα η επίδοση της πρότασης για την οδική σύνδεση του Ιάσμου με τον Πολύαρνο Ολοκληρώθηκε από τον Ηλ. Μπούκα η επίδοση της πρότασης για την οδική σύνδεση του Ιάσμου με τον Πολύαρνο Ολοκληρώθηκε από τον Ηλ. Μπούκα η επίδοση της πρότασης για την οδική σύνδεση του Ιάσμου με τον Πολύαρνο Ολοκληρώθηκε από τον Ηλ. Μπούκα η επίδοση της πρότασης για την οδική σύνδεση του Ιάσμου με τον ΠολύαρνοΟλοκληρώθηκε από τον Ηλ. Μπούκα η επίδοση της πρότασης για την οδική σύνδεση του Ιάσμου με τον ΠολύαρνοΟλοκληρώθηκε από τον Ηλ. Μπούκα η επίδοση της πρότασης για την οδική σύνδεση του Ιάσμου με τον Πολύαρνο

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood