Ολοκληρώθηκαν τα εργαστήρια ρομποτικής & τεχνολογίας για παιδιά και εφήβους στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών

Με τη συμμετοχή τους τα παιδιά και οι έφηβοι ενεργοποίησαν τις ικανότητές τους και καλλιέργησαν τις δεξιότητές τους στον κλάδο της ρομποτικής. 
3 - 2022-11-08T085713.696

Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών στο πλαίσιο της υλοποίησης συνοδευτικών μέτρων της πράξης  «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019»-ΚΣ ΠΕ ΡΟΔΟΠΗΣ» του Ε.Π. «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους – ΤΕΒΑ», και συγκεκριμένα στο πλαίσιο της παροχής υπηρεσιών ενδυνάμωσης, κοινωνικοποίησης και απόκτησης λοιπών δεξιοτήτων (δημιουργικά εργαστήρια και σεμινάρια παραδοσιακών κατασκευών, αξιοποίησης και ανάδειξης τοπικών προϊόντων καινοτομίας), υλοποίησε τη δράση “Υπηρεσίες Κοινωνικοποίησης Παιδιών” που αφορούσε Εργαστήρια Ρομποτικής και Τεχνολογίας για Παιδιά και Εφήβους.

Με τη συμμετοχή τους τα παιδιά και οι έφηβοι ενεργοποίησαν τις ικανότητές τους και καλλιέργησαν τις δεξιότητές τους στον κλάδο της ρομποτικής.

Ολοκληρώθηκαν τα εργαστήρια ρομποτικής & τεχνολογίας για παιδιά και εφήβους στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών Ολοκληρώθηκαν τα εργαστήρια ρομποτικής & τεχνολογίας για παιδιά και εφήβους στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood