Συγκέντρωση σχολικών ειδών για τις ανάγκες μαθητών σχολείων της περιφέρειάς του, πραγματοποιεί ο Δήμος Μαρώνειας–Σαπών, σε συνεργασία με το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» της Δημοτικής Ενότητας Μαρώνειας, και σε σύμπραξη με: τον Πολιτιστικό Όμιλο Ξυλαγανής, τον Σύλλογο Γυναικών Ξυλαγανής, τον Αθλητικό-Πολιτιστικό-Εξωραϊστικό Σύλλογο Ξυλαγανής «Ορφέας», τον Σύλλογο Πατεράδων, τον Σύλλογο Ηλικιωμένων και Φίλων Ξυλαγανής, τον Σύλλογο Γυναικών Μαρώνειας «ΙΠΠΑΡΧΙΑ», τον Φυσιολατρικό Λαογραφικό Μορφωτικό Σύλλογο «ΚΙΚΟΝΕΣ», το ΚΑΠΗ Μαρώνειας, τον Σύλλογο Γυναικών Προσκυνητών, τον Αθλητικό Σύλλογο «Δόξα Προσκυνητών», τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Γυναικών Ιμέρου, τον Θρησκευτικό Σύλλογο «Αγία Μαρίνα» Ιμέρου, τον Εξωραϊστικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο «Προφήτης Ηλίας», τον Σύλλογο «ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κισδερβενιωτών Μικράς Ασίας Ν. Ροδόπης, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παμφόρου, τον Πολιτιστικό-Λαογραφικό-Αθλητικό Σύλλογο Ασκητών, τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Όμιλο των Απανταχού Παλαγιωτών, τον Ελαιοκομικό Συνεταιρισμό Μαρώνειας, και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ξυλαγανής.

Θα συγκεντρωθούν σχολικά είδη όπως: σχολικές τσάντες, κασετίνες, τετράδια, μολύβια, στυλό, γόμες, ξύστρες, μαρκαδόροι κ.ά. σε καλή κατάσταση.

Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» της Δημοτικής Ενότητας Μαρώνειας στον 1ο όροφο του πρώην Δημαρχείου του Δήμου Μαρώνειας στην Ξυλαγανή, από την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, κατά τις ώρες 08:30-13:30.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2533350026.