Όλο το ιστορικό των παρεμβάσεων του Ιλχάν Αχμέτ για SHELMAN, ΕΝΚΛΩ, και ανάκαμψη της ΒΙΠΕ Κομοτηνής

Ανοιχτή επιστολή εξέδωσε το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ, με την οποία αναδεικνύει την απαξίωση την οποία γνωρίζει το έργο του Βουλευτή αναφορικά με εργασιακά θέματα που αφορούν πρώην εργαζομένους της ΒΙΠΕ Κομοτηνής και ιδίως της SHELMAN και της ΕΝΚΛΩ.
ΙΛΧΑΝ ΟΚ

Ανοιχτή επιστολή εξέδωσε το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ, με την οποία αναδεικνύει την απαξίωση την οποία γνωρίζει το έργο του Βουλευτή αναφορικά με εργασιακά θέματα που αφορούν πρώην εργαζομένους της ΒΙΠΕ Κομοτηνής και ιδίως της SHELMAN και της ΕΝΚΛΩ.

Στην επιστολή χαρακτηριστικά επισημαίνεται:
“Αγαπητοί εκπρόσωποι του κόσμου της εργασίας και ειδικότερα της SHELMAN Κομοτηνής. Σας διαβιβάζουμε τις παρεμβάσεις του Βουλευτή Ιλχάν Αχμέτ για το θέμα της αναβίωσης μεγάλων επενδύσεων στη ΒΙΠΕ, με πρώτες αυτές της SHELMAN και της ΕΝΚΛΩ, αλλά και τις λοιπές ενέργειες ειδικά για επιδόματα των πρώην εργαζομένων της SHELMAN. Δυστυχώς παρατηρούμε στον τοπικό Τύπο ότι υπάρχει μια συνεχής διαβίβαση ευχαριστιών προς τους άλλους δύο συναδέλφους Βουλευτές του νομού, οι οποίοι όταν λάμβαναν χώρα οι παρεμβάσεις του Ιλχάν Αχμέτ για τη SHELMAN, δεν ήταν καν Βουλευτές! Προς τούτο, ο Βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ εκφράζει τη δυσαρέσκεια του, όχι γιατί έχει την ανάγκη δημοσίων ευχαριστιών, αλλά γιατί υπάρχει μια καταφανώς άδικη μεταχείριση στο πρόσωπό του”. 
Ιδού, χαρακτηριστικά, όλο το υλικό των Ερωτήσεων του Ιλχάν Αχμέτ και των Απαντήσεων που είχε λάβει από το Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σε σχέση με το εφάπαξ βοήθημα των 1.000 ευρώ σε πρώην εργαζομένους της ΕΝΚΛΩ και της SHELMAN Κομοτηνής, όσο και με το επίδομα αφερεγγυότητας ειδικά για τους 90 και πλέον εργαζομένους της μονάδας της SHELMAN Κομοτηνής.
“Το αποτέλεσμα των ανακοινώσεων τελικά της υπουργού Εργασίας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Έφης Αχτσιόγλου από την Κομοτηνή το Νοέμβριο του 2017, είναι ότι θα λάβουν το έκτακτο βοήθημα των 1.000 ευρώ σε ΕΝΚΛΩ και SHELMAN όσοι από τους πρώην εργαζομένους αυτών των μονάδων είναι εγγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ κατά την ημερομηνία έκδοσης της υπουργικής απόφασης. Με άλλα λόγια, μένουν εκτός ενίσχυσης, όλοι εκείνοι οι συμπολίτες μας που βρήκαν έστω και μία περιστασιακή απασχόληση ή ημιαπασχόληση, για να θεραπεύσουν την μακροχρόνια ανεργία τους και να ζήσουν τις οικογένειές τους. Γι’ αυτούς τους ανθρώπους η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, έκρινε ότι δεν χρήζουν έκτακτου βοηθήματος των 1.000 ευρώ κι ας καλλιεργήθηκε πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων στην κοινωνία της Κομοτηνής η εντύπωση ότι θα ανακουφιστούν οι πρώην εργαζόμενοι των δύο εμβληματικών μονάδων που άφησαν πίσω τους εκατοντάδες ανέργους στην περιοχή μας”, δήλωνε μεταξύ άλλων ο κ. Ιλχάν Αχμέτ.

Δείτε αναλυτικά την ανασκόπηση των Κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων του Ιλχάν Αχμέτ και τις Απαντήσεις που έλαβε:

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ SHELMAN

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΤΩΝ 1.000 €, ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ SHELMAN ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝ.ΚΛΩ.

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΦΑΠΑΞ ΒΟΗΘΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ SHELMAN ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΚΛΩ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ SHELMAN ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΚΛΩ

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood