Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη λιποαναρρόφηση!

a1

Η λιποαναρρόφηση μπορεί να είναι, πλέον, 4D γεγονός που συνεπάγεται… υψηλή ευκρίνεια, με κόστος που εξαρτάται από το σημείο εφαρμογής και τις ανάγκες του εκάστοτε ασθενούς. Η τελική τιμή διαμορφώνεται βάσει της εξατομικευμένης θεραπείας που θα ακολουθηθεί και πάντα έπειτα από συνεννόηση με τον θεράποντα γιατρό.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη λιποαναρρόφηση!

Η λιποαναρρόφηση είναι ιδανική τόσο για άντρες όσο και για γυναίκες, που πάσχουν από «λιποδυστροφία», δηλαδή από δυσανάλογη συγκέντρωση λίπους σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος. Κλασικό παράδειγμα είναι τα ενοχλητικά… «ψωμάκια», που δύσκολα αντιμετωπίζονται μόνο με δίαιτα και γυμναστική. Ωστόσο, εκτός από τα «ψωμάκια», η λιποαναρρόφηση μπορεί να αντιμετωπίσει το τοπικό πάχος που εντοπίζεται στην περιοχή ανάμεσα στους μηρούς καθώς και στην έσω περιοχή των γονάτων. Στα θετικά της συγκαταλέγονται η άμεση επιστροφή του ασθενούς στο σπίτι και η χρήση τοπικής αναισθησίας και μέθης.

Εάν, λοιπόν, έχετε δεύτερες σκέψεις, αποβάλλετέ τες και τελειοποιήστε ξανά τη σιλουέτα σας!

Λιποαναρρόφηση κοιλιάς με εξελιγμένες μεθόδους!

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη λιποαναρρόφηση!

Η λιποαναρρόφηση κοιλιάς απευθύνεται σε εσάς που επιθυμείτε διακαώς να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά. Περιλαμβάνει όλη την πρόσθια κοιλιακή χώρα αλλά και τα πλάγια αυτής έως οριακά την πλάτη χαμηλά (τα γνωστά “love handles”). Υπόσχεται μόνιμα και άριστα αισθητικά αποτελέσματα και ο στόχος σας μπορεί να επιτευχθεί με την παραδοσιακή μέθοδο, αλλά και με πιο εξελιγμένες μεθόδους, όπως είναι η Παλλόμενη Λιποαναρρόφηση (Power Liposuction) και η Λιποαναρρόφηση-Λιποπλαστική Υψηλής Ευκρίνειας (High Definition Lipoplasty).

 

 

Ποιος είναι ο κατάλληλος πλαστικός χειρουργός;

 

Κατάλληλος πλαστικός χειρουργός θεωρείται εκείνος που διαθέτει τις απαιτούμενες γνώσεις, την εμπειρία και, φυσικά, την πολύτιμη εξειδίκευση. Είναι εκείνος που θα νιώσετε ότι μπορείτε να εμπιστευθείτε, εκείνος που θα σας εμπνεύσει σεβασμό, αξιοπιστία, υπευθυνότητα και ασφάλεια. Κάντε, λοιπόν, την έρευνά σας και επιλέξτε τον πλαστικό χειρουργό που θα σας αλλάξει την εικόνα, αλλά… και τη διάθεση!

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood