Οκτώ αστυνομικοί, υποψήφιοι στους Δήμους Κομοτηνής και Μαρωνείας-Σαπών

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης καλεί τα μέλη της να ψηφίσουν τους συναδέλφους τους.
Αστυνομικό-Μεγαρο-Κομοτηνης (2)

Οκτώ συνολικά αστυνομικοί (έξι άνδρες και δύο γυναίκες), θέτουν υποψηφιότητα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, μετέχοντας σε τέσσερις συνδυασμούς στους Δήμους Κομοτηνής και Μαρωνείας-Σαπών.

Με επιστολή του το συνδικαλιστικό τους όργανο, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, εύχεται “να επιλεγούν οι καλύτεροι και αξιότεροι ως εκπρόσωποι σε όλους τους βαθμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Νομού Ροδόπης”, και “καλή επιτυχία στον αγώνα όλων των συμπολιτών μας που έχουν θέσει υποψηφιότητα”, και καλεί τα μέλη της να υπερψηφίσουν τους/τις συναδέλφους τους: 

“Αγαπητά μας μέλη.

Την Κυριακή 08 Οκτωβρίου 2023 θα διεξαχθεί ανά την Επικράτεια η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη οργάνων σε όλους τους βαθμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας, χαιρετίζει την ύψιστη αυτή δημοκρατική διαδικασία και δηλώνει δημοσίως τη χαρά και την ικανοποίησή του για την ιδιαίτερα μεγάλη και πρωτοφανή για τα έως τώρα δεδομένα του τόπου μας, συμμετοχή των μελών μας ως υποψήφιοι στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Είναι μεγάλη τιμή για όλους εμάς τους αστυνομικούς και γενικά για την Ελληνική Αστυνομία να επιλέγονται τόσοι πολλοί συνάδελφοί μας για να υπηρετήσουν το κοινό καλό και την ανάπτυξη του τόπου μας από το μετερίζι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί με τον πλέον περίτρανο τρόπο την αναγνώριση του έργου μας και της προσφοράς μας στην ελληνική κοινωνία, στους συμπολίτες μας, στην ασφάλεια και στην ανάπτυξη της χώρας μας.

Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να σας γνωρίσουμε τα στοιχεία των υποψηφίων συναδελφισσών και συναδέλφων μελών μας, καθώς επίσης τα όργανα και τους συνδυασμούς με τους οποίους θέτουν υποψηφιότητα σε διάφορες Δημοτικές Ενότητες του Νομού Ροδόπης, δηλώνοντας την αμέριστη στήριξή μας  και καλώντας όλες και όλους εσάς να τους στηρίξετε με την ψήφο σας.

ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

  • Αρχ/κας ΔΟΜΒΡΙΔΟΥ Λαμπρινή του Κωνσταντίνου, υπηρετεί στο Α.Τ. Κομοτηνής. Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος για τον Δήμο Κομοτηνής, με τον συνδυασμό «ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΔΥΝΑΤΑ» και Υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. ΓΡΑΒΑΝΗ Αντώνη.
  • Ανθ/μος ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ Ιωάννα του Νικολάου, υπηρετεί στη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής. Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος για τον Δήμο Μαρωνείας – Σαπών, με τον συνδυασμό «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ» και Υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟ Κωνσταντίνο.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

  • Ανθ/μος ΒΑΡΝΙΤΣΙΩΤΗΣ Ευάγγελος του Αναστασίου, υπηρετεί στο Τ.Α. Κομοτηνής. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για τον Δήμο Μαρωνείας – Σαπών, με τον συνδυασμό «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» και Υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. ΙΩΑΝΝΟΥ Απόστολο.
  • Ανθ/μος ΔΑΛΚΟΣ Χαράλαμπος του Θεοδώρου, υπηρετεί στη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για τον Δήμο Κομοτηνής, με τον συνδυασμό «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» και Υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. ΓΚΑΡΑΝΗ Ιωάννη.
  • Αρχ/κας ΚΟΚΚΙΝΗΣ Νικόλαος του Ιωάννη, υπηρετεί στο Τ.Σ.Φ. Σαπών. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για τον Δήμο Μαρωνείας – Σαπών, με τον συνδυασμό «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» και Υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. ΙΩΑΝΝΟΥ Απόστολο.
  • Υ/Β’ ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ Ιωάννης του Αλεξάνδρου, υπηρετεί στο Τ.Α. Κομοτηνής. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για τον Δήμο Μαρωνείας – Σαπών, με τον συνδυασμό «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ» και Υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟ  Κωνσταντίνο.
  • Αρχ/κας ΝΙΚΟΥΔΗΣ Παναγιώτης του Γεωργίου, υπηρετεί στο Α.Τ. Σαπών. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για τον Δήμο Μαρωνείας – Σαπών, με τον συνδυασμό «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» και Υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. ΙΩΑΝΝΟΥ Απόστολο.
  • Ανθ/μος ΦΛΩΡΟΚΑΠΗΣ Κωνσταντίνος του Ιωάννη, υπηρετεί στη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής. Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Πόρπης για τον Δήμο Κομοτηνής, με τον συνδυασμό «ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΔΥΝΑΤΑ» και Υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. ΓΡΑΒΑΝΗ Αντώνη.

Με την ευχή να επιλεγούν οι καλύτεροι και αξιότεροι ως εκπρόσωποι σε όλους τους βαθμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Νομού Ροδόπης, ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αγώνα όλων των συμπολιτών μας που έχουν θέσει υποψηφιότητα και ιδιαίτερα στις συναδέλφισσες και στους συναδέλφους μέλη της Ένωσής μας”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood