«Άκυρο» στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο σύλλογος των υπαλλήλων της Βουλής έριξαν οι βουλευτές, καθώς μόλις δύο εξ αυτών συμμετείχαν, οι οποίοι, μάλιστα, δεν παράλειψαν να αφήσουν αιχμές για το γεγονός.

Συγκεκριμένα, αν και γενικά η προσέλευση των υπαλλήλων της Βουλής (150 προσήλθαν, 135 έδωσαν αίμα) κρίθηκε ως ικανοποιητική, μόνο η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος συμμετείχαν από το σύνολο των τριακοσίων βουλευτών.

90b5bbb0 aimodosia vouli 2«Δίνοντας αίμα σώζεις ζωές. Στην εθελοντική αιμοδοσία στη Βουλή ανταποκρίθηκαν δεκάδες εργαζόμενοι, δυστυχώς όμως ακόμα μία φορά ελάχιστοι συνάδερφοι. Εγώ θα δηλώνω πάντα παρούσα, με την ευχή η ανταπόκριση όλων να είναι κάποια στιγμή καθολική», σημείωσε σε ανάρτησή της στο twitter η Ο. Κεφαλογιάννη. «Δεν πονάει, δεν παίρνει ώρα, δεν κοστίζει, σώζει ζωές ανωνύμως και αδιακρίτως, μπολιάζει με αγάπη. Κρίμα, που μόνο δύο βουλευτές συμμετείχαμε στη σημερινή αιμοδοσία στο εντευκτήριο του κοινοβουλίου. Την επόμενη περισσότεροι!», έγραψε στο Facebook ο Κ. Μπογδάνος.

79482093 aimodosia vouli 1Η αιμοληψία πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς». Όπως ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ γιατροί του νοσοκομείου και εκπρόσωποι του Συλλόγου Υπαλλήλων της Βουλής, η προσέλευση κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, κρίνεται ωστόσο παραπάνω από ικανοποιητική, δεδομένου και των εποχικών ιώσεων που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα.

πηγή: altsantiri.gr

επιμέλεια: inkomotini.news