Έντεκα υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους θα ανακοινώνει ανά εβδομάδα, από σήμερα και για τις επόμενες πέντε εβδομάδες, ο επικεφαλής του συνδυασμού “Ξε-Κίνημα για την Πόλη”, υποψήφιος δήμαρχος Τάσος Βαβατσικλής.

Στην πρώτη αυτή ανακοίνωση των πρώτων έντεκα υποψηφίων, τονίζεται:
Ξεκινάμε με μια σημαντική ανανέωση προσώπων, προτάσεων και ιδεών. Με μια νέα πρόταση πολιτικής που εξασφαλίζει τη δράση της οργανωμένης κοινωνικής έκφρασης. Με την πολιτική μας πρόταση και τα πρόσωπα των υποψήφιων δημοτικών μας συμβούλων που την εκφράζουν, παραμένουμε στην πρωτοπορία της τοπικής πολιτικής.
Συνεχίζουμε την παράδοση των αγώνων και του έργου. Με τους υποψήφιους δημοτικούς μας συμβούλους, των οποίων την ανακοίνωση των ονομάτων αρχίζουμε από σήμερα.
Συμπολίτισσες και συμπολίτες από τους χώρους της δουλειάς και της επιστήμης, της μαχόμενης νεολαίας και των τοπικών κινημάτων, της αλληλοβοήθειας και της διεκδίκησης δικαιωμάτων, που κατανοούν τις ανάγκες και τα ζητήματα της σύγχρονης κοινωνίας, συμμετέχουν κι έχουν τη δύναμη να την αλλάξουν. Με σημαντικά εφόδια την εμπειρία και τη γνώση των προβλημάτων του αστικού χώρου και των οικισμών.
Οι έντεκα πρώτοι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού μας είναι:
1. ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΠΕΤΡΟΣ, Ασφαλιστής – Κτηματομεσίτης
2. ΤΣΟΧΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Δημοσιογράφος
3. ΡΕΣΙΤ ΤΖΕΜΙΛ, Γεωργός – Κτηνοτρόφος, Αντιπρόεδρος Κτηνοτροφικού Συλλόγου Νομού Ροδόπης, πρώην Αντιδήμαρχος Δήμου Κομοτηνής
4. ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ή ΝΑΝΣΥ, Φοιτήτρια Φιλολογίας του Δ.Π.Θ.
5. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, Εκπαιδευτικός, Πρόεδρος ΦΙ.ΠΑΙ.Σ, Διευθυντής περιοδικού «Όλοι για το Παιδί»
6. ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, Αστυνομικός
7. ΜΑΧΜΟΥΤ ΡΕΤΖΕΠ, Ελεύθερος Επαγγελματίας, Ταπετσαρίες Επίπλων – Αυτοκινήτων
8. ΝΤΑΛΙΔΟΥ – ΚΑΡΔΙΜΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑ, Ιδιωτική Υπάλληλος, Απόφοιτη ΤΕΙ Γεωπονίας
9. ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Μηχανικός Υπολογιστών, Μουσικός
10. ΙΣΜΑΗΛ ΜΕΧΜΕΤ, Μηχανικός Αυτοκινήτων
11. ΡΟΥΜΠΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, Στρατιωτικός”.