Σε Διοικούσες Επιτροπές Εκλογικής Περιφέρειας, μετονομάστηκαν οι κατά τόπους Νομαρχιακές Διοικούσες Επιτροπές της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο των αλλαγών του Κανονισμού Πανελλαδικής Οργάνωσης του κόμματος, με απόφαση της Πολιτικής Επιτροπής.

Η πρώτη κοινή ανακοίνωση των ΔΕΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αφορά το εγκριθέν από τη Διυπουργική Επιτροπή Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΔΕΣΔΙΤ), έργο ανέγερσης νέων φοιτητικών εστιών στις πανεπιστημιουπόλεις Κομοτηνής, Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης:

“Η έγκριση από την αρμόδια Διυπουργική Επιτροπή, ενός ιδιαίτερα σημαντικού έργου υποδομών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, δίδει στην Περιφέρειά μας έντονη αναπτυξιακή πνοή, γυρνώντας πραγματικά σελίδα για τον τόπο. Το έργο του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, προϋπολογισμού 105 εκατ. ευρώ, που εγκρίθηκε από την Επιτροπή Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, αφορά στη μελέτη, χρηματοδότηση, κατασκευή και τεχνική διαχείριση φοιτητικών εστιών καθώς και άλλων κτιριακών εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου. Η γόνιμη ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας μέσω ενός στρατηγικού σχεδίου, σε συνδυασμό με μία ισχυρή δημόσια διοίκηση, αποτελεί εγγύηση για τη μακροπρόθεσμη ευημερία όλων των πολιτών. Με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Ελλάδα αλλάζει, αποτελώντας πλέον σημείο θετικής αναφοράς και σταθερότητας, ατενίζοντας το μέλλον της με ελπίδα και αισιοδοξία”.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Δράμας Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Καβάλας Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ξάνθης Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ροδόπης Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Εβρου
Γεωργιάδης Αλέξανδρος Δράκος Χαράλαμπος Κιατίπης Νικόλαος Βεζυργιαννίδης Ιωάννης Παρασκευόπουλος Πολυζώης