Έναν ισχυρό σύμμαχο στο να “πλημμυρίσει” η Ελλάδα από Αμερικανούς τουρίστες, βρήκε η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, στην ομάδα του NBA, Milwaukee Bucks!
Η κ. Κουντουρά έχει θέσει ως στόχο τα 2 εκατομμύρια Αμερικανούς τουρίστες το 2019, και για να τον πετύχει “έχρισε” πέρυσι τον Γιάννη Αντετοκούνμπο πρεσβευτή του ελληνικού τουρισμού.
Όλοι θυμόμαστε το σποτ του ΕΟΤ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο – που συνέπραξε αφιλοκερδώς για την προβολή της Ελλάδας – και έγινε παγκόσμιο viral μέσω των social media.

Τη φετινή χρονιά οι Milwaukee Bucks αποφάσισαν να τιμήσουν την πατρίδα του Γιάννη, καλώντας μέσα από ανάρτησή τους στο twitter όλους τους οπαδούς και φίλους της ομάδας να ταξιδέψουν φέτος στην Ελλάδα!
screenshot 167
Εξάλλου η ζήτηση για διακοπές στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ και τον Καναδά είναι τόσο μεγάλη, που η κ. Κουντουρά πέτυχε τη δρομολόγηση και πέμπτης καθημερινής πτήσης από Νέα Υόρκη προς Αθήνα, με τη Norwegian Airlines, την αύξηση των δρομολογίων της Transavia προς Αθήνα από Τορόντο, και τη δρομολόγηση για πρώτη φορά στα χρονικά, απ’ ευθείας πτήσης από το Σικάγο στην Αθήνα, από τη United Airlines.