Οι καθηγητές της Ροδόπης επέστρεψαν στα σχολεία, παρά το “αντάρτικο” της ΟΛΜΕ

Είναι χαρακτηριστικό ότι στα μισά σχεδόν γυμνάσια και λύκεια του νομού μας, των οποίων οι διευθυντές είχαν δηλώσει τα σχετικά στοιχεία στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι της Τετάρτης, μόλις ένας εκπαιδευτικός έκανε στάση εργασίας
1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Με στάση εργασίας αντέδρασε η ΟΛΜΕ στην απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να ζητήσει την επιστροφή των καθηγητών στα Γυμνάσια και Λύκεια, προκειμένου να δρομολογήσουν τις απαραίτητες προετοιμασίες για την επανέναρξη των μαθημάτων.

Αναλυτικότερα, η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης προκήρυξε 3ωρη στάση εργασίας για τις 3 πρώτες ώρες του ημερήσιου και του εσπερινού ωραρίου, και κάλεσε τις κατά τόπους ΕΛΜΕ να προκηρύξουν 3ωρες στάσεις εργασίας για το υπόλοιπο του ωραρίου ως πρώτο βήμα αντίδρασης, τόσο για το άνοιγμα των σχολείων, όσο και για το κατατεθέν νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας.

Στον νομό Ροδόπης, πάντως, σχεδόν το σύνολο των καθηγητών προσήλθε κανονικά στις σχολικές μονάδες. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα μισά σχεδόν γυμνάσια και λύκεια του νομού μας, των οποίων οι διευθυντές είχαν δηλώσει τα σχετικά στοιχεία στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι της Τετάρτης, μόλις ένας εκπαιδευτικός έκανε στάση εργασίας.

Υπενθυμίζεται ότι στο σύνολο των σχολικών μονάδων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στη Ροδόπη, υπηρετούν 700 και πλέον εκπαιδευτικοί.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood