Σε τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε η Γραμματεία Αγροτικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας, με τη συμμετοχή του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Κώστα Σκρέκα και του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Γιώργου Στεργίου, έλαβαν μέρος οι Υπεύθυνοι Αγροτικού της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ροδόπης, Νίκος Κολάτσος και Γιάννης Αμαξόπουλος.

Στην τηλεδιάσκεψη συζητήθηκε η πρόσφατη νομοθετική πρωτοβουλία σχετικά με τους συνεταιρισμούς. Το συγκεκριμένο πλαίσιο προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία τόσο στις μικρές εκμεταλλεύσεις όσο και στις πιο μεγάλες, να αποκτήσουν την κρίσιμη μάζα, να μειώσουν τα κόστη τους, να επενδύσουν σε καινοτομία, και να αυξήσουν την παραγωγή τους. “Αυτός είναι ο πιο ασφαλής δρόμος για να βελτιωθεί το εισόδημα των αγροτών, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα την αντιμετώπιση της πρόκλησης της κλιματικής αλλαγής”, επισημάνθηκε.

Ο Υφυπουργός παρουσίασε επίσης τις ψηφιακές υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες στη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα https://greekfarms.gov.gr/greekfarms/, ένα νέο και σύγχρονο εργαλείο προώθησης των προϊόντων των Ελλήνων παραγωγών.

04ba5985 fotografia tilediaskepsis