Οι επαγγελματίες μίλησαν στον Δημήτρη Χαρίτου για την υποτονική κίνηση και τους πεσμένους τζίρους [+VID]

Ο βουλευτής Ροδόπης εγκάλεσε την κυβέρνηση για τη μη αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ, τη μη επαναφορά της 13ης σύνταξης "που η ίδια κατήργησε", και τη μη μείωση των ειδικών φόρων κατανάλωσης καυσίμων, και σημείωσε οτι "γι' αυτό η αναγκαιότητα πολιτικής αλλαγής σήμερα είναι ακόμα πιο επιτακτική".
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΧΑΡΙΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ 24-12-2021

Για την υποτονική κίνηση και τους πεσμένους τζίρους, μίλησαν στον Δημήτρη Χαρίτου οι επαγγελματίες και οι έμποροι της δημοτικής αγοράς Κομοτηνής και των Σαπών, τους οποίους ο βουλευτής Ροδόπης επισκέφθηκε αφενός για να τους ευχηθεί δια ζώσης εν όψει των Χριστουγέννων, και αφετέρου για να τους εκφράσει την αλληλεγγύη του εν όψει της πρόδηλης αναγκαιότητας λήψης μέτρων εκ μέρους της Πολιτείας προκειμένου να τονωθεί η οικονομική δραστηριότητα.

“Είναι φανερό οτι έχει μειωθεί δραματικά η αγοραστική δύναμη των νοικοκυριών”, τόνισε ο κ. Χαρίτου, και εκτίμησε πως “οι συνέπειες θα είναι έντονες στον εμπορικό και επαγγελματικό κόσμο”.

Όπως πρόσθεσε, “τα φετινά Χριστούγεννα είναι από τα πιο δύσκολα των τελευταίων ετών, όχι μόνο λόγω της αβεβαιότητας που προκαλεί η πανδημία, αλλά κυρίως επειδή μεγάλα κύματα ακρίβειας ροκανίζουν τα εισοδήματα της κοινωνίας”.

Ο κ. Χαρίτου εγκάλεσε την κυβέρνηση οτι “δεν αντιλαμβάνεται αυτή τη σκληρή πραγματικότητα αλλιώς θα έπαιρνε μέτρα στήριξης των εισοδημάτων, με την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ, την επαναφορά της 13ης σύνταξης που η ίδια κατήργησε, τη μείωση των ειδικών φόρων κατανάλωσης καυσίμων. Τίποτα από όλα αυτά σήμερα δεν γίνεται. Η κυβέρνηση ούτε μπορεί ούτε και θέλει. Γι’ αυτό η αναγκαιότητα πολιτικής αλλαγής σήμερα είναι ακόμα πιο επιτακτική“.

Καταλήγοντας ο βουλευτής ευχήθηκε “σε όλους τους συμπολίτες μου από καρδιάς καλές γιορτές με υγεία και αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο, χρόνια πολλά σε όλους”.

Οι επαγγελματίες μίλησαν στον Δημήτρη Χαρίτου για την υποτονική κίνηση και τους πεσμένους τζίρους [+VID] Οι επαγγελματίες μίλησαν στον Δημήτρη Χαρίτου για την υποτονική κίνηση και τους πεσμένους τζίρους [+VID] Οι επαγγελματίες μίλησαν στον Δημήτρη Χαρίτου για την υποτονική κίνηση και τους πεσμένους τζίρους [+VID]Οι επαγγελματίες μίλησαν στον Δημήτρη Χαρίτου για την υποτονική κίνηση και τους πεσμένους τζίρους [+VID] Οι επαγγελματίες μίλησαν στον Δημήτρη Χαρίτου για την υποτονική κίνηση και τους πεσμένους τζίρους [+VID]

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood