Για την υποτονική κίνηση και τους πεσμένους τζίρους, μίλησαν στον Δημήτρη Χαρίτου οι επαγγελματίες και οι έμποροι της δημοτικής αγοράς Κομοτηνής και των Σαπών, τους οποίους ο βουλευτής Ροδόπης επισκέφθηκε αφενός για να τους ευχηθεί δια ζώσης εν όψει των Χριστουγέννων, και αφετέρου για να τους εκφράσει την αλληλεγγύη του εν όψει της πρόδηλης αναγκαιότητας λήψης μέτρων εκ μέρους της Πολιτείας προκειμένου να τονωθεί η οικονομική δραστηριότητα.

“Είναι φανερό οτι έχει μειωθεί δραματικά η αγοραστική δύναμη των νοικοκυριών”, τόνισε ο κ. Χαρίτου, και εκτίμησε πως “οι συνέπειες θα είναι έντονες στον εμπορικό και επαγγελματικό κόσμο”.

Όπως πρόσθεσε, “τα φετινά Χριστούγεννα είναι από τα πιο δύσκολα των τελευταίων ετών, όχι μόνο λόγω της αβεβαιότητας που προκαλεί η πανδημία, αλλά κυρίως επειδή μεγάλα κύματα ακρίβειας ροκανίζουν τα εισοδήματα της κοινωνίας”.

Ο κ. Χαρίτου εγκάλεσε την κυβέρνηση οτι “δεν αντιλαμβάνεται αυτή τη σκληρή πραγματικότητα αλλιώς θα έπαιρνε μέτρα στήριξης των εισοδημάτων, με την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ, την επαναφορά της 13ης σύνταξης που η ίδια κατήργησε, τη μείωση των ειδικών φόρων κατανάλωσης καυσίμων. Τίποτα από όλα αυτά σήμερα δεν γίνεται. Η κυβέρνηση ούτε μπορεί ούτε και θέλει. Γι’ αυτό η αναγκαιότητα πολιτικής αλλαγής σήμερα είναι ακόμα πιο επιτακτική“.

Καταλήγοντας ο βουλευτής ευχήθηκε “σε όλους τους συμπολίτες μου από καρδιάς καλές γιορτές με υγεία και αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο, χρόνια πολλά σε όλους”.

Οι επαγγελματίες μίλησαν στον Δημήτρη Χαρίτου για την υποτονική κίνηση και τους πεσμένους τζίρους [+VID] Οι επαγγελματίες μίλησαν στον Δημήτρη Χαρίτου για την υποτονική κίνηση και τους πεσμένους τζίρους [+VID] Οι επαγγελματίες μίλησαν στον Δημήτρη Χαρίτου για την υποτονική κίνηση και τους πεσμένους τζίρους [+VID]Οι επαγγελματίες μίλησαν στον Δημήτρη Χαρίτου για την υποτονική κίνηση και τους πεσμένους τζίρους [+VID] Οι επαγγελματίες μίλησαν στον Δημήτρη Χαρίτου για την υποτονική κίνηση και τους πεσμένους τζίρους [+VID]