Οι επαγγελματίες εστίασης του Έβρου ακυρώνουν μαζικές εκδηλώσεις στα καταστήματά τους

"Μην τα θέλουμε όλα δικά μας όταν κάποιοι συνάνθρωποί μας μπορεί να κινδυνεύουν. Η πρόληψη και προστασία του προσωπικού και τον πελατών μας είναι το σημαντικότερο αυτή τη στιγμή".
ΤΑΒΕΡΝΑ 2

Συνδράμοντας στα γενικά μέτρα πρόληψης για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, το Σωματείο Επαγγελματιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Έβρου, απευθύνει σχετικές συστάσεις στα μέλη του.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

“Ο COVID-19 θεωρείται πλέον και επισήμως πανδημία όπως ανακοίνωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Αυτό που είναι αβέβαιο, είναι το πόσο μεγάλη τροπή θα πάρει και πόσο γρήγορα θα εξαπλωθεί. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και σεβασμού προς τις ευπαθείς ομάδες, και βάζοντας και εμείς το λιθαράκι μας στο να μην εξαπλωθεί ο ιός, καλούμε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου μας να ακυρώσουν εκδηλώσεις οι οποίες έχουν ως σκοπό τη μεγάλη συνάθροιση κόσμου, να περιορίσουν άμεσα τον αριθμό εξυπηρέτησης πελατών στα καταστήματά τους τηρώντας τις οδηγίες του κράτους για αποστάσεις μεταξύ πελατών και τραπεζοκαθισμάτων, καθώς και να αυστηροποιήσουν τους κανόνες υγιεινής στους χώρους τους. Αγαπητοί συνάδελφοι, μην τα θέλουμε όλα δικά μας όταν κάποιοι συνάνθρωποί μας μπορεί να κινδυνεύουν. Η πρόληψη και προστασία του προσωπικού και τον πελατών μας είναι το σημαντικότερο αυτή τη στιγμή σε αυτό που περνάει ο Πλανήτης. Ας σεβαστούμε τη ζωή μας για να μη βρεθούμε προ εκπλήξεως”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood