Οι απαντήσεις του Οντέρ Μουμίν στα 15 σημεία κριτικής της μείζονος αντιπολίτευσης

"Το 2006 για να εκλεγείτε δήμαρχος ξημεροβραδιάζατε στην πόρτα του Προξένου".
ΟΝΤΕΡ ΑΜΟΥΤΖΑΣ
Ο δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν σήκωσε το γάντι που πέταξε σήμερα το πρωί η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης “Όραμα Αναγέννησης” με την ανακοίνωση κριτικής 15 σημείων, και εξέδωσε ανακοίνωση απαντώντας ένα προς ένα τα σημεία για τα οποία εγκαλείται:
“Μετά χαράς διαπιστώνω ότι η παράταξη “ΟΡΑΜΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ”, μιλά για πρώτη φορά αυτοδιοικητικά. Προφανώς μέσα από τα πεπραγμένα μας, κάπως τους αναγκάσαμε να επανεκτιμήσουν το εθνικιστικό λεξιλόγιό τους.
Απαντάω αυτοδιοικητικά όπως πάντα λοιπόν, κατά απόλυτη συσχέτιση των 15 σημείων της ανακοίνωσης τους:
1. Η Δομή Σίτισης χρηματοδοτήθηκε βεβαίως από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ, η ιδέα, η κατάθεση ολοκληρωμένης πρότασης αλλά και η υλοποίησή της όμως ανήκουν στη διοίκηση μας.
2. Η αντιμετώπιση τόσο της πανδημίας, όσο και των έντονων πλημμυρικών φαινομένων ήταν υποδειγματική. Εσείς αν είδατε κάτι άλλο μάλλον δεν έχετε σώας τας φρένας.
3. Για την Προύσα, η αντίληψη σας είναι ακριβώς ίδια με αυτήν της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ και της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. 
Θυμάμαι επίσης δε το 2006 για να εκλεγείτε δήμαρχος ξημεροβραδιάζατε στην πόρτα του Προξένου.
4. Για την Εθνική και την Πειραιώς: ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ.
5. Ο Μπούκας που υπονομεύει και αντιπολιτεύεται την διοίκησή μας, δεν θα μπορούσε να είναι εξουσιοδοτημένος και να υπογράφει αντ’ εμού. Όσο για την έκφραση “τσίρκο”, θα σας παρακαλούσα να κοιταχτείτε λίγο στον καθρέφτη.
6. Ειδικό Γραφείο Μελετών είχε ο κος Αμούτζας. Εμένα δεν μου αρέσουν οι μελέτες που μένουν ανέγγιχτες στα συρτάρια. Είμαι των έργων και των αμέσων αποτελεσμάτων.
7. Τις 5 άξιες γυναίκες που τιμήσαμε, δυστυχώς δεν τις τιμάτε. Γνωρίζω όλες τις παρασκηνιακές μικροπρέπειες που κάνατε για να ακυρωθεί η εν λόγω εκδήλωση.
8. Η ιστοσελίδα του δήμου αναβαθμίστηκε πραγματικά μετά από 10 χρόνια με νόμιμη ανάθεση.
9. Σας αρέσει, δεν σας αρέσει τα μονοπώλια τα κατήργησα. Μπορείτε επ’ αυτού να ρωτήσετε τους τοπικούς επαγγελματίες αν είναι ευχαριστημένοι και αν είμαστε δίκαιοι.
10. Δεν είμαι Πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας. Οι ομάδες διοικούνται από άλλους. Παραμένει η δέσμευσή μου για τις επιχορηγήσεις σε κάθε ενεργό σωματείο. Δεν έχω σκοπό όμως να κάνω τον μεγαλοπαράγοντα στις ομάδες, όπως κάνατε εσείς το 2006-2010, συγχέοντας την ιδιότητα του Δημάρχου με αυτήν του Γυμναστή.
11. Θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να συνδεθεί ο Ίασμος με φυσικό αέριο. Περιχαρής βλέπω ότι η πρόταση μου υιοθετείται και από τους βουλευτές μας.
12. Έγιναν 1.044 τεχνικές παρεμβάσεις σε έναν χρόνο και όχι κάποια έργα. Στην καθαριότητα είμαστε μακράν από τους καλύτερους δήμους.
13. Το Κοινωνικό Φροντιστήριο μια χαρά λειτούργησε και θα μείνει παρακαταθήκη για τους μαθητές μας και για τις επόμενες γενιές.
14. Σήμερα στην 4η ΥΠΕ εξασφάλισα 2 οδηγούς για το ασθενοφόρο. Περιμένω τα συγχαρητήρια σας.
15. Η δημόσια πανηγυρική ορκωμοσία στη Γαλήνη ήταν ιστορική, αλλά προφανώς δεν σας γέμισε, καθώς είναι ταπεινωτικό να ορκίζεσαι για 3η συνεχόμενη φορά αντιπολίτευση.
Τέλος, θα ήθελα να διευκρινίσετε μετά από πόσες μεταγραφές σκοπεύει να παραιτηθεί ο κος Αμούτζας για να κάνω τον ανάλογο προγραμματισμό μου;
Μουμίν Οντέρ, Δήμαρχος Ιάσμου”.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood