Οι Ahepans Ελλάδος τίμησαν τον Αρχηγό ΓΕΣ και τον Στρατό Ξηράς

Στο καθιερωμένο φιλανθρωπικό δείπνο για την "Ημέρα των Ευχαριστιών", παρουσία του Κυβερνήτη Ελλάδος της AHEPA, Στάθη Κεφαλίδη.
ΑΧΕΠΑ ΑΘΗΝΑ 4

Έχει καθιερωθεί πλέον το φιλανθρωπικό δείπνο για την Ημέρα των Ευχαριστιών που παραθέτει εδώ και τέσσερα χρόνια το τμήμα HJ 17 (Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη Αττικής) της ΑΗΕΡΑ Ελλάδος, και μάλιστα με ιδιαίτερη πάντα επιτυχία. Μέσα από το ετήσιο δείπνο των Ευχαριστιών συγκεντρώνεται υπολογίσιμο χρηματικό ποσό που δίνεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς, ενώ παράλληλα τιμάται και ένα διαφορετικό Όπλο των Ενόπλων Δυνάμεων. Φέτος στο πρόσωπο του αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή, τιμήθηκε ο Στρατός Ξηράς δια του Προέδρου του Τμήματος AHEPA HJ 17, Παναγιώτη Ριζόπουλου.

Οι Ahepans Ελλάδος τίμησαν τον Αρχηγό ΓΕΣ και τον Στρατό Ξηράς
Ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, και ο Πρόεδρος του Τμήματος AHEPA HJ 17 Παναγιώτης Ριζόπουλος.

Η φετινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στην «Κιβωτό του Κόσμου», στο Δημοτικό Σχολείο Ίμβρου, και στα ακριτικά Φυλάκια της 95ης ΑΔΤΕ.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Κυβερνήτης Ελλάδος της ΑΗΕΠΑ, Στάθης Κεφαλίδης, και Ahepans από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Οι Ahepans Ελλάδος τίμησαν τον Αρχηγό ΓΕΣ και τον Στρατό Ξηράς
Ο αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, με τον Κυβερνήτη Ελλάδος της ΑΗΕΡΑ Στάθη Κεφαλίδη (αριστερά) και τον Κυβερνήτη Ευρώπης της Οργάνωσης, Φάνο Πιτίρη.

O κ. Ριζόπουλος περιεκτικός στον χαιρετισμό του δεν μακρηγόρησε, αλλά ενημέρωσε για τον φετινό φιλανθρωπικό στόχο, προβάλλοντας βίντεο από τη γνωστή και στους ομογενείς «Κιβωτό του Κόσμου» που ο π. Αντώνιος κατόρθωσε να την απλώσει πανελλαδικά φροντίζοντας τα παιδιά να μην ξεστρατίσουν και να μη διαχωριστούν από τις οικογένειές τους.

Ο Δρ Δημήτριος Περπερίδης αναφέρθηκε στην ιστορία της ΑΗΕΡΑ και της Ημέρας των Ευχαριστιών ως τη μεγαλύτερη εορτή της Αμερικής μετά τα Χριστούγεννα, που ενώνει όλες τις εθνότητες.

Οι Ahepans Ελλάδος τίμησαν τον Αρχηγό ΓΕΣ και τον Στρατό Ξηράς
Ο κ. Κεφαλίδης, με τον Καθηγητή Γεωπολιτικής Ιωάννη Μάζη, και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Ρομπόπουλο.

Επίσης προβλήθηκαν ένα συγκινητικό βίντεο από τα εγκαίνια του Δημοτικού Σχολείου της Ίμβρου το 2017 παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, καθώς και ένα συνοπτικό βίντεο για τον ελληνικό στρατό ως φύλακα του Έθνους, της Δημοκρατίας και του Πολιτισμού.

Φυσικά δεν έλειψε, βιντεοσκοπημένο, το μήνυμα από τις ΗΠΑ του ύπατου Προέδρου της AHEPA Τζορτζ Λούκας.

Ο Αρχηγός του ΓΕΣ αρκέστηκε να ευχαριστήσει για την τιμή που του έγινε, λέγοντας ότι απλά κάνει το καθήκον του και ευχαρίστησε όλους τους ανώτατους αξιωματικούς από όλα τα Σώματα που ήταν παρόντα.

πηγή: ekirikas.com

επιμέλεια: inkomotini.news

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood