Οι “Άγγελοι” της Κομοτηνής τραγούδησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ροδόπης

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, η Τοπική Διοίκηση Ροδόπης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών υποδέχθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής, τη χορωδία του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης «Άγιοι Θεόδωροι».
sd7

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, η Τοπική Διοίκηση Ροδόπης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών υποδέχθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής, τη χορωδία του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης «Άγιοι Θεόδωροι».

Τα παιδιά του Συλλόγου έφτασαν συνοδευόμενα από τους φροντιστές και τους συνοδούς τους, καθώς και από τους μουσικούς του μουσικού εργαστηρίου. Το πρόγραμμα που παρουσίασαν περιελάμβανε τραγούδια και διαδραστικά χορευτικά που  εξέπληξαν το κοινό, και μέσα από αυτά αποτυπώθηκε η δύναμη, η θέλησή τους και οι ειδικές ικανότητες που έχουν. Επιπλέον, η δουλειά και ο κόπος όλων όσων έχουν αφιερώσει τη ζωή τους σε αυτόν τον Σύλλογο, αναδείχθηκε μπροστά στους παρευρισκόμενους σε ένα μοναδικό πρόγραμμα που ξεχείλισε από χαρά και συγκίνηση.

Οι "Άγγελοι" της Κομοτηνής τραγούδησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο ΡοδόπηςΤο Αστυνομικό Μέγαρο κατακλύστηκε από μουσική και τραγούδια, και όλο αυτό ήταν ένα δυνατό μάθημα για το πώς η διαφορετικότητα τελικά είναι ευλογία και πώς πρέπει να βλέπουμε τον κόσμο με τα μάτια της ψυχής.

Οι "Άγγελοι" της Κομοτηνής τραγούδησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο ΡοδόπηςΣτο τέλος της εκδήλωσης, υπό το μήνυμα “Servo per Amikeco / Υπηρετώ δια της Φιλίας” η πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Ροδόπης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ζωή Σκεύα προσέφερε ως ένδειξη φιλίας και εκτίμησης στην Πρόεδρο του Συλλόγου Νατάσα Λιβεριάδου το έμβλημα της ΙΡΑ ενώ τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου προσέφεραν στους προσκεκλημένους φίλους του Συλλόγου καπέλα με το έμβλημα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, γλυκά, αλλά προπάντων απεριόριστη αγάπη και ευγνωμοσύνη για την τιμή που τους έκαναν να γιορτάσουν τη μέρα αυτή παρέα με όλα τα μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Οι "Άγγελοι" της Κομοτηνής τραγούδησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο ΡοδόπηςΤην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος της ΓΕ.Π.Α.Δ.Α.Μ.Θ. Α/Υ’ Κων/νος Πανταζής, ο Διευθυντής της Δ.Α. Ροδόπης Ταξίαρχος κ. Μιχαήλ Σεβδυνίδης, ο εκπρόσωπος της Σχολής Αστυφυλάκων Α/Υ’ Χρήστος Καμπούρης, η πρόεδρος της Ε.Α.Υ.Ν. Ροδόπης Σταυρούλα Τζατζανά, ο πρόεδρος του Σ.Α.Σ.Α. Ροδόπης Ιωάννης Τσαβδαρτζής, μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου «Άγιοι Θεόδωροι», μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, πλήθος αστυνομικών και φίλων.

Οι "Άγγελοι" της Κομοτηνής τραγούδησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ροδόπης Οι "Άγγελοι" της Κομοτηνής τραγούδησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ροδόπης Οι "Άγγελοι" της Κομοτηνής τραγούδησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ροδόπης Οι "Άγγελοι" της Κομοτηνής τραγούδησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ροδόπης Οι "Άγγελοι" της Κομοτηνής τραγούδησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ροδόπης Οι "Άγγελοι" της Κομοτηνής τραγούδησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ροδόπης Οι "Άγγελοι" της Κομοτηνής τραγούδησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ροδόπης Οι "Άγγελοι" της Κομοτηνής τραγούδησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ροδόπης Οι "Άγγελοι" της Κομοτηνής τραγούδησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ροδόπης Οι "Άγγελοι" της Κομοτηνής τραγούδησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ροδόπης Οι "Άγγελοι" της Κομοτηνής τραγούδησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ροδόπης Οι "Άγγελοι" της Κομοτηνής τραγούδησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ροδόπης Οι "Άγγελοι" της Κομοτηνής τραγούδησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ροδόπης Οι "Άγγελοι" της Κομοτηνής τραγούδησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ροδόπης

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood