Οι αφανείς προστάτες του δάσους ζητούν παράταση των συμβάσεών τους

"Έχουμε γίνει ομάδα, αποκτήσαμε δεξιότητες, ο εξοπλισμός μας έγινε προέκταση των χεριών μας και λατρέψαμε τη δουλειά μας".
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ 5 - Αντίγραφο

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά σαράντα εννέα τον αριθμό, είναι τα πεδία δράσης στα οποία έχουν εργαστεί τους τελευταίους δεκαέξι μήνες οι τριάντα δασεργάτες Ροδόπης του σημαντικού προγράμματος κοινωφελούς εργασίας ανέργων για την αντιπυρική προστασία των δασικών οικοσυστημάτων το οποίο υλοποιήθηκε για πρώτη φορά κατά την αντιπυρική περίοδο του 2018 και παρατάθηκε με τροπολογία τον Φεβρουάριο του 2019.

Αντικείμενο και αποστολή τους, οι κλαδεύσεις, η περισυλλογή σκουπιδιών, οι διανοίξεις μονοπατιών και δρόμων πυροπροστασίας, οι καθαρισμοί δασών, η συντήρηση του περιβάλλοντος χώρου δημοσίων κτιρίων, εγκαταστάσεων, ναών και μοναστηριών, κ.ά.

Οι αφανείς προστάτες του δάσους ζητούν παράταση των συμβάσεών τουςΣτις 15 Νοεμβρίου λήγουν οι συμβάσεις των μισών εξ αυτών, και στις 30 του μηνός λήγουν οι συμβάσεις των υπολοίπων.

“Έχουμε γίνει ομάδα, αποκτήσαμε δεξιότητες, ο εξοπλισμός μας έγινε προέκταση των χεριών μας και λατρέψαμε τη δουλειά μας”, τονίζουν οι απασχολούμενοι, ζητώντας την εκ νέου παράταση του προγράμματος, αίτημα που υπέβαλλε και στη Βουλή με Ερώτησή του ο βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood