Οι 6 νέες ειδικότητες της Πειραματικής Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Κομοτηνής

Πρώην Πειραματικό Δημόσιο ΙΕΚ Κομοτηνής.
Screenshot_2120

Η Διεύθυνση της Πειραματικής Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (πρώην Πειραματικό Δημόσιο ΙΕΚ) Κομοτηνής, γνωστοποιεί ότι οι έξι νέες ειδικότητες που θα λειτουργήσουν στο Α΄ εξάμηνο σπουδών της εκπαιδευτικής χρονιάς 2024-2025 είναι οι παρακάτω:

  • ΒΟΗΘΟΣ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
  • ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
  • ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ
  • ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΛΟΓΙΑΣ – ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΥ ΝΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
  • ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (CHEF)
  • ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Οι θέσεις που διατίθενται ανά ειδικότητα είναι είκοσι, με δυνατότητα εισαγωγής μέσω Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου (ΠΜΔ).

Η  Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Κομοτηνής, είναι η πρώτη που λειτουργεί στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, και μία από τις δέκα πανελλαδικά, και παρέχει, αφενός ποιοτική δωρεάν επαγγελματική κατάρτιση, αφετέρου τη δυνατότητα στους καταρτιζόμενους να ενισχύσουν τα επαγγελματικά τους προσόντα, την επαγγελματική τους δυναμική, τις προοπτικές ταχείας απορρόφησης στην αγορά εργασίας, καθώς και την τοποθέτησή τους σε σύγχρονες και ποιοτικές θέσεις απασχόλησης.

Οι ειδικότητες, ο αριθμός των εισακτέων, καθώς ο αριθμός των προτιμήσεων που έχει δικαίωμα να δηλώσει κάποιος, καθορίζονται στο ΦΕΚ 3062/τ. Β΄/29.05.2024.

Ο τρόπος  κατάρτισης των πινάκων κατάταξης και τα κριτήρια επιλογής τους αναφέρονται στον «Κανονισμό Λειτουργίας Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) που υπάγονται στη Γ.Γ.Ε.Ε.Κ.Δ.Β.Μ.& Ν. του Υ.ΠΑΙ.Θ όπως ισχύει: (5837/τ. Β΄/15.12.2021).

Οι εγγραφές των επιτυχόντων θα πραγματοποιηθούν κατά το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου 2024.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ειδικότητες, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν απευθύνονται στη Σχολή (Τέρμα Σισμάνογλου) και στα τηλέφωνα 25310-81505|37171 τις απογευματινές ώρες 14:00-19:00.

 

Οι 6 νέες ειδικότητες της Πειραματικής Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Κομοτηνής Οι 6 νέες ειδικότητες της Πειραματικής Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Κομοτηνής Οι 6 νέες ειδικότητες της Πειραματικής Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Κομοτηνής Οι 6 νέες ειδικότητες της Πειραματικής Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Κομοτηνής Οι 6 νέες ειδικότητες της Πειραματικής Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Κομοτηνής Οι 6 νέες ειδικότητες της Πειραματικής Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Κομοτηνής Οι 6 νέες ειδικότητες της Πειραματικής Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Κομοτηνής

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood