Νέος Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, για την περίοδο 2020-2023, εκλέχθηκε ο Χαράλαμπος Νασσόπουλος, διαδεχόμενος τον Σωτήρη Στόικο ο οποίος απέρχεται μετά από δύο θητείες.
Την ευθύνη της άψογης εκλογικής διαδικασίας των βαθμοφόρων – ενηλίκων στελεχών από Έβρο, Ροδόπη, Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα – είχε ο παριστάμενος Γενικός Έφορος των Ελλήνων Προσκόπων*, Χριστόφορος Μητρομάρας.
Πραγματοποιώντας έναν σύντομο απολογισμό της θητείας του ο κ. Στόικος, ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές, τους γονείς και συνεργάτες του για τη βοήθειά τους.
Ο κ. Νασσόπουλος από την πλευρά του, αφού παρουσίασε τις θέσεις, τις προτάσεις και το σχέδιό του για την επερχόμενη τριετία, ζήτησε από όλους να τον στηρίξουν στη νέα προσπάθεια που ξεκινάει για τους Προσκόπους της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.
*Το  Σώμα Ελλήνων Προσκόπων (ΣΕΠ) είναι Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου, ιδρύθηκε το 1910, και λειτουργεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων. Σκοπός του είναι η διαπαιδαγώγηση των παιδιών και εφήβων με την προσκοπική μεθοδολογία, που περιλαμβάνει την υπαίθρια ζωή, το ομαδικό παιχνίδι, την αυτενέργεια και αυτοεκπαίδευση.

379a751b anadeiksi pe amth2