Πιστό στο ραντεβού του το Μικρό Θέατρο Λάρισας, έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το καλοκαίρι με τον “Λύκο & τα 7 Κατσικάκια”, και την πρώτη σεζόν του φετινού χειμώνα με τον “Μάγο του Οζ” και τη “Χιονάτη με τους 7 Νάνους” σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε από το 2009, πλησιάζοντας αισίως τα δέκα χρόνια παρουσίας με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του, και παρουσιάζει για ένατο συνεχή χειμώνα, και στην πόλη μας, και σε πραγματική θεατρική απόδοση, το φανταστικό παραμύθι που όλα τα παιδιά γνωρίζουν, “Ο Βασιλιάς των Λιονταριών”.

– Ένα έργο που απευθύνεται σε παιδιά…κάθε ηλικίας!

Λίγα λόγια για το έργο

"Ο Βασιλιάς των Λιονταριών" στην ΚομοτηνήΟ Βασιλιάς των ζώων έχει μεγαλώσει πια και ψάχνει τον διάδοχό του. Έτσι στέλνει κάλεσμα σε όλα τα ζώα της ζούγκλας να μαζευτούν στην οδό Λεόντων. Ο ελέφαντας, η ζέβρα, ο ρινόκερος, η τίγρης, το ελάφι και η μαϊμού, καλούνται μέσα από διάφορες δοκιμασίες να αποδείξουν στον Βασιλιά οτι είναι άξιοι διάδοχοι του θρόνου. Τι θα γίνει όμως όταν οι υποψήφιοι θα έρθουν αντιμέτωποι; Θα αγωνιστούν σύμφωνα με τους κανόνες; Θα τηρήσουν το ευ αγωνίζεσθε; Θα προσφέρουν τη βοήθειά τους όποτε χρειαστεί; Θα επιδείξουν τις αρετές που πρέπει να έχει ένας Βασιλιάς; Ποιος θα είναι άραγε ο επόμενος Βασιλιάς; Το σίγουρο είναι πως η ζούγκλα δεν μπορεί να μείνει χωρίς Βασιλιά… Η συνέχεια επί σκηνής!

Διάρκεια: 80 λεπτά (με διάλειμμα 10 λεπτών)

Κρατήσεις – Πληροφορίες: 6974797109

Εισιτήρια:

  • Προπώληση (Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο, 25310-84040) 8 €.
  • Ταμείο 10 €.

Θα δοθούν δύο παραστάσεις, το Σάββατο 30 Μαρτίου, στις 17:15 και στις 19:15, στο ίδρυμα Παπανικολάου (παραπλεύρως τέως Νομαρχίας).

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ, ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΚΟΡΡΕΣ, ΜΑΡΙΑ ΜΑΓΓΕΛΑΚΗ, ΞΕΝΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ.

Κείμενο – Σκηνοθεσία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ

Σκηνογραφία: ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΑΛΦΙΕΡΗ

Κοστούμια: ΤΕΤΑ ΒΑΣΙΛΑΤΟΥ

Σχεδιασμός Φωτισμών: ΝΙΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Γραφιστικά: ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ

Ειδικές Κατασκευές: ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΑΛΦΙΕΡΗ

Μουσική Επιμέλεια: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΤΖΙΟΣ 

Ζωγραφική: ΜΙΝΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ