Ο Στρατός θα αποκαταστήσει τον δρόμο που συνδέει τον Ίασμο με τα Θρακικά Μετέωρα

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του Ευριπίδη Στυλιανίδη.
στρατός εργα
Ο Στρατός θα αποκαταστήσει τον δρόμο που συνδέει τον Ίασμο με τα “Θρακικά Μετέωρα”, μια πρόταση που κατατέθηκε τις προηγούμενες μέρες από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας και του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου, Ηλία Μπούκα, προς τους τοπικούς φορείς για να τη μεταφέρουν και στη διακομματική επιτροπή ανάπτυξης της Θράκης.
Όπως γνωστοποιεί με δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο βουλευτής Ροδόπης ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης, ήδη έχει δρομολογηθεί η συμβασιοποίηση του έργου μεταξύ του Δ΄ Σώματος Στρατού και του Δήμου Ιάσμου, “ώστε το επόμενο διάστημα να ξεκινήσουν οι εργασίες”. 
Σύμφωνα με το ίδιο δελτίο Τύπου, ο κ. Στυλιανίδης, που “το προηγούμενο διάστημα είχε επικοινωνία κ. Μπούκα και τον δήμαρχο Ιάσμου Οντέρ Μουμίν”, έθεσε το θέμα σε συνάντησή του με τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση στο περιθώριο της τελευταίας συνεδρίασης της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής.
“Ο δύσβατος δρόμος αυτός των είκοσι περίπου χιλιομέτρων έχει καταστραφεί από βροχοπτώσεις και κατολισθήσεις και ο Στρατός έχει την τεχνογνωσία και τα μέσα να τον διορθώσει”, σημειώνει ο Ευρ. Στυλιανίδης, ασπαζόμενος τη συλλογιστική του Ηλ Μπούκα, οτι “η κατασκευή του θα συμβάλει καθοριστικά στην τουριστική αξιοποίηση του ορεινού όγκου της Ροδόπης, θα αξιοποιήσει το καταφύγιο και θα αναδείξει τα Θρακικά Μετέωρα και το φυσικό πάρκο άγριων αλόγων που διαβιεί στην περιοχή”. 
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood