Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης βράβευσε τον Άτλα Κομοτηνής

Με φόντο το θρακικό πέλαγος στην παραλία της Μάκρης στην Αλεξανδρούπολη ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης έκοψε τη Βασιλόπιτά του.
ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΛΑΚΕΤΑΣ ΑΙΑΣ ΑΠΣ ΜΙΧΕΛΗΣ-ΔΑΦΤΣΗΣ (2)

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι διαιτητές του Συνδέσμου με τις οικογένειές τους και τους φίλους τους, καθώς και εκπρόσωποι Σωματείων της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.

Παρόντες ήταν και διαιτητές της Σχολής Διαιτησίας 2023, στους οποίους απονεμήθηκαν τα πτυχία τους.

Οι τυχεροί των δώρων της εκδήλωσης, ήταν:

  • Παναγιωτόπουλος Δημήτρης: Ένα εισιτήριο για δύο άτομα σε καμπίνα ΑΒ2 & Ι.Χ. με επιστροφή στη γραμμή της Ανκόνας, προσφορά των ANEK LINES & Blue Star Ferries.
  • Καργιώτης Πασχάλης: Πέντε διανυκτερεύσεις για τετραμελή οικογένεια στα Χανιά, στο πολυτελές NONTAS APTS, προσφορά του κ. Χριστινάκη.
  • Μπουρνατζίδου Αλεξάνδρα: Ένα διήήμερο ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη για παρακολούθηση αγώνα της Euroleague.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Δημήτρης Μιχέλης, στο χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε τα μέλη του Συνδέσμου για τη στήριξή τους προς το Δ.Σ.,  επαίνεσε τους διαιτητές για την “επαγγελματική συνείδηση που επιδεικνύουν στις υποχρεώσεις τους” και τους παρότρυνε “να παραμείνουν για πάντα ενωμένοι κι αγαπημένοι”. Επεσήμανε, δε, στους νέους διαιτητές, την “αναγκαιότητα της ένταξης στη διαιτησία των αξιών της ισονομίας, αξιοκρατίας και διαφάνειας”.

Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στο Σωματείο ΑΤΛΑΣ Κομοτηνής B.C. “για τη συνεργασία και αρωγή του στις Σχολές Διαιτησίας του Συνδέσμου, την αγάπη που επιδεικνύει για το μπάσκετ και την αστείρευτη διάθεση για να «πλάσει» τη νέα γενιά της Κομοτηνής”.

Το κλίμα ήταν εορταστικό και όλοι «μια οικογένεια» με περίσσιο κέφι αντάλλαξαν ευχές, απόλαυσαν το γεύμα τους, ενώ η οθόνη πρόβαλε τις σημαντικότερες στιγμές από τις δραστηριότητες των μελών και τις εκδηλώσεις του Συνδέσμου των τελευταίων είκοσι ετών.

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης βράβευσε τον Άτλα Κομοτηνής Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης βράβευσε τον Άτλα Κομοτηνής Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης βράβευσε τον Άτλα Κομοτηνής Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης βράβευσε τον Άτλα Κομοτηνής Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης βράβευσε τον Άτλα Κομοτηνής Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης βράβευσε τον Άτλα Κομοτηνής

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood