Ο Σύλλογος Θρακών Κομοτηνής άξιος εκπρόσωπος της Θράκης στο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Ηγουμενίτσας

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε για ακόμη μία φορά η συμμετοχή του Πολιτιστικού Χορευτικού Συλλόγου Θρακών Κομοτηνής στο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Ηγουμενίτσας.
Screenshot_1005

Ο σύλλογος από την Κομοτηνή εκπροσώπησε επάξια τη Θράκη, τόσο σε χορευτικό επίπεδο με την παρουσία δύο χορευτικών ομάδων, όσο και στο κομμάτι των επαφών και
συνεργασιών με συλλόγους που συμμετείχαν στο φεστιβάλ και με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού του Δήμου Ηγουμενίτσας, Δημήτρη Δημάκο, με τον οποίο συζητήθηκε και μελλοντική συνεργασία μεταξύ των δυο φορέων.

Δεν έλειψαν φυσικά και οι στιγμές ανάπαυλας και χαλάρωσης των μελών του συλλόγου, που περιηγήθηκαν στην όμορφη Ηγουμενίτσα, στα κοσμοπολίτικα Σύβοτα και στο γραφικό Μέτσοβο.

Αποκορύφωμα της διοργάνωσης ήταν η λήξη του φεστιβάλ με το μεγάλο παραδοσιακό γλέντι με όλους τους συλλόγους από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια που έλαβαν μέρος.

Ο Σύλλογος Θρακών Κομοτηνής άξιος εκπρόσωπος της Θράκης στο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Ηγουμενίτσας Ο Σύλλογος Θρακών Κομοτηνής άξιος εκπρόσωπος της Θράκης στο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Ηγουμενίτσας Ο Σύλλογος Θρακών Κομοτηνής άξιος εκπρόσωπος της Θράκης στο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Ηγουμενίτσας Ο Σύλλογος Θρακών Κομοτηνής άξιος εκπρόσωπος της Θράκης στο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Ηγουμενίτσας Ο Σύλλογος Θρακών Κομοτηνής άξιος εκπρόσωπος της Θράκης στο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Ηγουμενίτσας

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood