Στο Σουφλί βρέθηκε ο Σύλλογος Εβριτών Ροδόπης με 40μελή αντιπροσωπεία, όπου συμμετείχε στην ετήσια γιορτή τσίπουρου που διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του ο τοπικός Αμπελουργικός Συνεταιρισμός Σουφλίου.

Η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στην ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα του αποστακτηρίου, υπό τους ήχους της ορχήστρας των Νίκου Ζαπάρτα και Βαγγέλη Παπαναστασίου, ήταν φανταστική, και φυσικά οι «Κομοτηναίοι» Εβρίτες πρόσθεσαν τη δική τους πινελιά στην εκδήλωση αφού ρίχθηκαν πρώτοι στη μάχη του χορού, δίνοντας έτσι το σύνθημα αλλά και την αφορμή στους υπόλοιπους παρευρισκόμενους για να ανάψει για τα καλά το γλέντι, το οποίο κράτησε μέχρι αργά τη νύχτα.

Την εκδήλωση, η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία, τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί τοπικοί παράγοντες του Έβρου αλλά και αρκετός κόσμος από το Σουφλί και τις γύρω περιοχές, οι οποίοι συνδύασαν τη γεύση του τσίπουρου και τους μεζέδες, με τους θρακιώτικους χορούς. Ίσως τον ιδανικότερο συνδυασμό γεύσεων και διασκέδασης.

Ο Σύλλογος Εβριτών Ροδόπης πρωταγωνίστησε και στη Γιορτή Τσίπουρου Σουφλίου Ο Σύλλογος Εβριτών Ροδόπης πρωταγωνίστησε και στη Γιορτή Τσίπουρου Σουφλίου Ο Σύλλογος Εβριτών Ροδόπης πρωταγωνίστησε και στη Γιορτή Τσίπουρου Σουφλίου