Ο πολιτισμός στο επίκεντρο της συνάντησης του Μ. Ταπατζά με τον Σύλλογο Πολιτισμού & Ανάπτυξης Σαπών “ΔΡΩ”

Η συζήτηση αφορούσε το ετήσιο πρόγραμμα δράσης που έχει σχεδιάσει να υλοποιήσει η Περιφέρεια ΑΜ-Θ, όπου στις προτεραιότητες είναι ο πολιτισμός και ιδιαίτερα η στήριξη των πολιτιστικών συλλόγων που παράγουν σημαντικό έργο.
Screenshot_1334

Ο πολιτισμός βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Μανώλης Ταπατζάς με το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Πολιτισμού & Ανάπτυξης Σαπών, “ΔΡΩ”.

Ο Αντιπεριφερειάρχης εξήρε το έργο που παράγει ο σύλλογος “ΔΡΩ” και δήλωσε: «Πολιτική μας είναι η στήριξη του πολιτισμού, γιατί μέσα από τον πολιτισμό μπορούμε να δημιουργήσουμε καλύτερη κοινωνία, ιδιαίτερα για τα παιδιά μας. Σας συγχαίρω για το έργο που παράγετε αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, κάνοντας κοινωνούς τα νέα παιδιά στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της περιοχής μας. Γι’ αυτό και εμείς θα σας στηρίξουμε στο βαθμό που μας επιτρέπεται».

Ο κ. Ταπατζάς αναφέρθηκε και στο πλαίσιο χρηματοδότησης που διέπει τους πολιτιστικούς συλλόγους και την πρόβλεψη για υποστήριξη δράσεων πολιτισμού που θα υλοποιήσει φέτος ο Σύλλογος “ΔΡΩ”, όπως και το σύνολο των συλλόγων του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών. Με τη σειρά του έγινε αποδέκτης προτάσεων πολιτισμού από τα μέλη του συλλόγου, που θα έχουν την ευκαιρία να σχεδιάσουν από κοινού το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης ανανέωσε το ραντεβού του με τα μέλη του Συλλόγου “ΔΡΩ” εν όψει και των πολιτιστικών εκδηλώσεων που προγραμματίζει τους θερινούς μήνες στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών. Άλλωστε ο πολιτισμός, όπως τόνισε ο κ. Ταπατζάς, μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά και για την ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή, παράλληλα με την εκτέλεση παρεμβάσεων που είναι προγραμματισμένες για το παραλιακό μέτωπο.

Ο πολιτισμός στο επίκεντρο της συνάντησης του Μ. Ταπατζά με τον Σύλλογο Πολιτισμού & Ανάπτυξης Σαπών "ΔΡΩ"

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood