Ο Πάτσης “υπέκλεψε” και τον τίτλο του Καθηγητή του ΔΠΘ

Μεγάλη ήταν, όπως αποδεικνύεται, η ανάγκη ορισμένων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας να επιδείξουν "αριστεία" (όπως είχε προαναγγείλει προεκλογικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης), με αποτέλεσμα να πουν ψέματα σε ό,τι αφορά στο βιογραφικό τους.
ΠΑΤΣΗΣ-696x500
Ο Ανδρέας Πάτσης είναι όπως φαίνεται ένας εξ αυτών.

Ο “γαλάζιος” βουλευτής, ο οποίος είχε στήσει “φάμπρικα” με “κόκκινα δάνεια” εις βάρος πολιτών που δεν είχαν τη δυνατότητα να τα αποπληρώσουν και διαγράφηκε για αυτό από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, δηλώνει στο βιογραφικό του – το οποίο είναι αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα της Βουλής – ότι είναι «Επισκέπτης καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης».

Μόνο που στο Πανεπιστήμιο της Θράκης δεν γνωρίζουν, ως ακαδημαϊκό τουλάχιστον, τον εν λόγω.

Πηγές του πανεπιστημίου μας μετέφεραν σε σχετική συζήτηση που είχαμε μαζί τους, ότι ο Ανδρέας Πάτσης δεν ήταν ποτέ επισκέπτης καθηγητής σε κανένα τμήμα του ΔΠΘ.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood