Καταλύματα ανά τη χώρα για τη στέγαση των γιατρών και νοσηλευτών που ανακοίνωσε οτι θα προσλάβει η κυβέρνηση για τη μάχη αναχαίτισης της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Ελλάδα, διαθέτουν ιδιοκτήτες και διαχειριστές ακινήτων.

Στη σχετική του ανακοίνωση, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαχειριστών Ακινήτων, αναφέρει:

“Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαχειριστών Ακινήτων (ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.), για να βοηθήσει την προσπάθεια που κάνουμε όλοι μας για τον περιορισμό του κορωνοϊού στη χώρα μας, διαθέτει καταλύματα για τις στεγαστικές ανάγκες του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού που ανακοίνωσε ότι θα προσλάβει η Κυβέρνηση για τη στελέχωση των νοσοκομείων μας.

Η διάθεση των καταλυμάτων θα γίνει από τα μέλη μας δωρεάν, ή με μόνη υποχρέωση την πληρωμή των παγίων εξόδων (ρεύμα, νερό, internet, κοινόχρηστα, κ.λπ.), ή με μειωμένο μίσθωμα που περιλαμβάνει και όλα τα πάγια έξοδα.

Για τον σκοπό αυτό ο ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α. έχει δημιουργήσει διαδικτυακή εφαρμογή (πλατφόρμα) στη διεύθυνση www.usemyrental.gr για να βοηθήσει τα ενδιαφερόμενα μέρη να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους.

Φροντίσαμε να δημιουργήσουμε μια απλή στη χρήση πλατφόρμα για να γίνεται η καταχώρηση του ακινήτου με απλό και εύκολο τρόπο. Η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από δύο λεπτά.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, μέλη μας ή μη, σε όλη την Ελλάδα, που επιθυμούν να παραχωρήσουν το κατάλυμά τους για αυτόν τον σκοπό, να  το καταχωρήσουν στην παραπάνω πλατφόρμα ώστε να μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Η ζήτηση από τους γιατρούς είναι μεγάλη και ελπίζουμε να υπάρχει και η αντίστοιχη προσφορά ακινήτων.

Η διαδικασία περιγράφεται αναλυτικά στη διεύθυνση της εφαρμογής www.usemyrental.gr

Για όλα τα ακίνητα θα χρειασθεί μισθωτήριο συμβόλαιο μέσω Taxis στην κατηγορία “Τουριστική (βραχυπρόθεσμη)”. Η εκτύπωση του μισθωτηρίου είναι απαραίτητη για να μπορεί να δηλωθεί η διεύθυνση του συγκεκριμένου ακινήτου ως προσωρινή διαμονή του επισκέπτη από την εργασία του σε περίπτωση ελέγχου λόγω των περιοριστικών μέτρων.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ιδιοκτήτες ή διαχειριστές ακινήτων μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας με e-mail στο info@pasida.gr ή στο τηλ. 6950704121 που θα λειτουργεί για αυτό τον σκοπό”.