Ο Πανθρακικός στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κομοτηνής

Ο Πανθρακικός βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της κοινωνίας και με χαρά αποδέχθηκε πρόσκληση του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Κομοτηνής και του Διευθυντή του Ηλία Βλάχου για ενημέρωση για τη σημασία της άσκησης στην καθημερινότητα των ανθρώπων.
3 - 2024-04-19T091814.485

Το θέμα ανέλυσε ο Υπεύθυνος Φυσικής Κατάστασης της ομάδας, Στέλιος Ηλιόπουλος, μέσα από την παρουσίασή του η οποία κέντρισε το ενδιαφέρον των παρισταμένων, αλλά και μέσω του διαλόγου μαζί τους.

Το παρών επίσης έδωσαν, ο Πρόεδρος του Πανθρακικού, Χαράλαμπος Σακάρης, οι ποδοσφαιριστές Άνταμ Καλογρανάς, Νίκος Κάρλος και Μιχάλης Αλεξανδράκης, καθώς και ο Διευθυντής Επικοινωνίας του συλλόγου, Βασίλης Στοάκης.

Ο κ. Βλάχος τόνισε τη σημασία που έχει ο Πανθρακικός για όλη την πόλη της Κομοτηνής, ευχόμενος να φέρει πολλές επιτυχίες στο μέλλον, ενώ από την πλευρά του ο κ. Σαξάρης επεσήμανε πως ο Πανθρακικός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας της Κομοτηνής και ευρύτερα της Ροδόπης.

Ο Πανθρακικός στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κομοτηνής Ο Πανθρακικός στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κομοτηνής Ο Πανθρακικός στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κομοτηνής Ο Πανθρακικός στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κομοτηνής Ο Πανθρακικός στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κομοτηνής

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood