Ο Οντέρ Μουμίν συμπαρίσταται στον Εκρέμ Ιμάμογλου και τον προσκαλεί μαζί με τον Κώστα Μπακογιάννη στον Ίασμο

Σε δήλωση συμπαράστασης προς τον Δήμαρχο Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, προέβη ο Δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν. Ταυτόχρονα ο Οντέρ Μουμίν απευθύνει δημόσια και επίσημη πρόσκληση στον Εκρέμ Ιμάμογλου και στον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη να συμμετάσχουν για στο "3ο Φεστιβάλ Ειρήνης, Δημοκρατίας και Νεολαίας" του Δήμου Ιάσμου, που προγραμματίζεται να γίνει τον Αύγουστο του 2023.
ΟΝΤΕΡ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΙΜΑΜΟΓΛΟΥ

Σε δήλωση συμπαράστασης προς τον Δήμαρχο Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, προέβη ο Δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν.

Ταυτόχρονα ο Οντέρ Μουμίν απευθύνει δημόσια και επίσημη πρόσκληση στον Εκρέμ Ιμάμογλου και στον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη να συμμετάσχουν για στο “3ο Φεστιβάλ Ειρήνης, Δημοκρατίας και Νεολαίας” του Δήμου Ιάσμου, που προγραμματίζεται να γίνει τον Αύγουστο του 2023.

Η δήλωση του Οντέρ Μουμίν:

«Σεβόμενος τις αποφάσεις της δικαιοσύνης και κατανοώντας την ποινική μεταχείριση του συναδέλφου Δημάρχου Κωνσταντινούπολης κ. Εκρέμ Ιμάμογλου, δηλώνω ότι του συμπαραστέκομαι απόλυτα για την άδικη απόφαση απαγόρευσης στέρησης ορισμένων (πολιτικών) δικαιωμάτων, όπως αυτό της εκλογιμότητας.

Στον οποίον, όπως και στον φίλο Δήμαρχο Αθηναίων, κ. Κώστα Μπακογιάννη, απευθύνω δημόσια και επίσημη πρόσκληση, για τη συμμετοχή τους στο 3ο Φεστιβάλ Ειρήνης, Δημοκρατίας και Νεολαίας, στον Δήμο Ιάσμου, τον Αύγουστο του έτους 2023.

Εκτιμώ ότι θα είναι μια μοναδική ευκαιρία για να ενώσουμε τη γεωγραφία των Βαλκανίων υπό τη σκεπή της Ειρήνης και της Δημοκρατίας, και με τη συντριπτική συμμετοχή της Νεολαίας μας να καταστήσουμε για άλλη μια φορά τον Δήμο Ιάσμου ως το κέντρο της Πολυπολιτισμικότητας των Βαλκανίων.

Με σεβασμό και εκτίμηση, Οντέρ Μουμίν».

Ο Οντέρ Μουμίν συμπαρίσταται στον Εκρέμ Ιμάμογλου και τον προσκαλεί μαζί με τον Κώστα Μπακογιάννη στον Ίασμο Ο Οντέρ Μουμίν συμπαρίσταται στον Εκρέμ Ιμάμογλου και τον προσκαλεί μαζί με τον Κώστα Μπακογιάννη στον Ίασμο Ο Οντέρ Μουμίν συμπαρίσταται στον Εκρέμ Ιμάμογλου και τον προσκαλεί μαζί με τον Κώστα Μπακογιάννη στον Ίασμο Ο Οντέρ Μουμίν συμπαρίσταται στον Εκρέμ Ιμάμογλου και τον προσκαλεί μαζί με τον Κώστα Μπακογιάννη στον Ίασμο

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood