Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων εννέα δημοτικών σχολείων της Κομοτηνής (2ο, 3ο, 5ο, 7ο, 8ο, 9ο, 10ο, 11ο, 13ο), συμμετέχει στην πανελλήνια δράση “Let’s do it Greece”, κάνοντας το έργο του Οδηγισμού πράξη.

Την Κυριακή 7 Απριλίου στις 11:00 καθαρισμός πάρκου Περιφέρειας.

odigismosΣτόχος της δράσης είναι η προσφορά στο τόπο μας, με τους μαθητές των σχολείων που θα συμμετέχουν αλλά και με όποιον επιθυμεί να καθαρίσει παίρνοντας μέρος στη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας.

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού είναι μια εξωσχολική, παιδαγωγική, μη κυβερνητική οργάνωση, που στοχεύει στην αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών και νέων μέσα σε αυτοδιοικούμενες Ομάδες, με σύγχρονους τρόπους εκπαίδευσης και δημιουργικές δραστηριότητες. Απευθύνεται σε ηλικίες από 5-17 ετών.
Επίκεντρο της κάθε μιας δράσης, συλλογικής ή ατομικής, παραμένει πάντοτε το παιδί. Κάθε παιδί, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας που μας το εμπιστεύεται ο γονιός του, γνωρίζοντας τα οφέλη που αυτό αποκομίζει από τα προγράμματά μας, είναι για εμάς μοναδικό. Μέλημά μας είναι να του μεταδώσουμε τη χαρά και την ικανοποίησή του να είναι υπεύθυνος και ελεύθερος πολίτης.

  • Κλάδος Αστεριών 5-7 ετών
  • Κλάδος Πουλιών 7-11 ετών
  • Κλάδος Οδηγών 11-14 ετών
  • Κλάδος Μεγάλων Οδηγών 14-17 ετών