Ο Ντίνος Χαριτόπουλος δεν συνεχάρη τον Απόστολο Ιωάννου…

Αγένεια προς τον πολιτικό του αντίπαλο και ασέβεια προς τους ψηφοφόρους του νικητή των εκλογών, που αποτελούν πρωτοφανές θεσμικό ατόπημα του απερχόμενου δημάρχου.
Screenshot_1385
Χρειάστηκε να περάσουν…δέκα (!) ώρες περίπου, για να…αποδεχτεί επισήμως το αποτέλεσμα των εκλογών στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών, ο απερχόμενος δήμαρχος, Ντίνος Χαριτόπουλος, εκδίδοντας γραπτή δήλωση.
Μια δήλωση που αναρτήθηκε στο facebook μόλις στις 11 σήμερα το πρωί, από την οποία όμως απουσιάζει επιδεικτικά η δημόσια έκφραση συγχαρητηρίων προς τον νικητή των εκλογών, δημοκρατικά εκλεγμένο νέο Δήμαρχο, Απόστολο Ιωάννου.
Η δήλωση του κ. Χαριτόπουλου:
“Το χθεσινό αποτέλεσμα των εκλογών στο Δήμο Μαρώνειας Σαπών σηματοδοτεί την ολοκλήρωση μίας τεράστιας συλλογικής διαδικασίας που ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια και στόχο είχε την αναπτυξιακή επανεκκίνηση του Δήμου Μαρώνειας Σαπών.
Ο αγώνας που δώσαμε ήταν έντιμος και με αρχές. Το αποτέλεσμα όμως δεν ήταν αυτό που περιμέναμε, είναι όμως απόλυτα σεβαστό.
Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνδημότες και τις συνδημότισσές μας που μας στήριξαν με την ψήφο τους. Φυσικά ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού, αυτή την υπέροχη ομάδα είτε εξελέγησαν, είτε όχι. Συναποτέλεσαν μία εκπληκτική ομάδα δουλειάς.
Θα ασκήσουμε το ρόλο μας στο Δημοτικό Συμβούλιο πάντοτε με γνώμονα το καλό του τόπου και την πρόοδο του Δήμου Μαρώνειας Σαπών”.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood