Ο Νίκος Χατζόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Κομοτηνής για τη ροταριανή χρονιά 2020-2021, καθώς παρέλαβε την ηγεσία του Ομίλου από τον απερχόμενο πρόεδρο Νίκο Μπεναβίδη.

Η αλλαγή διοίκησης πραγματοποιήθηκε παρουσία μελών και προσκεκλημένων, σε φιλικό και θερμό κλίμα, σε γνωστό χώρο συνεστιάσεων της Κομοτηνής,

Τους συνδαιτημόνες Ροταριανούς και φίλους υποδέχτηκε ο γραμματέας του Ρ.Ο. Μιχάλης Βεζυριαννίδης, καλωσορίζοντας τον Διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής Γεώργιο Ζιώγα με τη σύζυγό του, την πρόεδρο της Επιτροπής του Δήμου Κομοτηνής για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θράκης Σοφία Μενεσελίδου, την προ-πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Κομοτηνής «Ροδόπη», Μαίρη Κοσμίδου, την πρόεδρο Νίκη Λιβεριάδου, και τους καλεσμένους του εισερχομένου προέδρου Ν. Χατζόπουλου, σκηνοθέτιδα Άννα Μαχαιροπούλου, ιδιωτική υπάλληλο Ιωάννα Τσακμάκη, ιδιωτικό υπάλληλο Γιώργο Γούλα, και τον δημόσιο υπάλληλο-αδελφό του, Γιάννη Χατζόπουλο.

«Καταφέραμε κυρίως να κρατήσουμε την αξιοπρέπεια και τη ζωντάνια του Ομίλου», τόνισε πριν παραδώσει τη διοίκηση σε κλίμα αισιοδοξίας ο απερχόμενος πρόεδρος Νίκος Μπεναβίδης, σηματοδοτώντας το κλείσιμο της ροταριανής περιόδου 2019- 2020. Ευχαρίστησε όλα τα μέλη του Ομίλου για τη στήριξή τους και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για την εμπιστοσύνη, και στάθηκε ιδιαίτερα στη στήριξη του προ-διοικητή Γιώργου Χριστοφορίδη αλλά και του Μίμη Διαμαντόπουλου τον οποίο χαρακτήρισε «Νέστορα του Ομίλου».

Στη συνέχεια ο κ. Μπεναβίδης προσκάλεσε τον εισερχόμενο πρόεδρο Νίκο Χατζόπουλο στον οποίο παρέδωσε τη σφραγίδα του Ομίλου, το βραβείο της Ελληνικής Αστυνομίας προς τον Ρ.Ο. και το σφυρί της καμπάνας.

Σχεδιασμός δράσεων

Παίρνοντας τον λόγο, ο εισερχόμενος πρόεδρος, δήλωσε πως η εκδήλωση συνιστά το πανηγυρικό επισφράγισμα της επιτυχούς θητείας του απερχόμενου προέδρου, και ταυτόχρονα σηματοδοτεί την απαρχή μιας νέας ελπιδοφόρας περιόδου διοίκησης που υπόσχεται να συνεχίσει και να επαυξήσει το έργο των προηγούμενων διοικήσεων. Ακολούθως, ανέπτυξε το σχέδιο δράσεων–πρωτοβουλιών. «Σκοπεύουμε, κατ’ αρχάς, να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε την υλοποίηση μιας πολύ σημαντικής δράσης, που έχουμε ήδη ξεκινήσει σε συνεργασία με τον Δήμο Κομοτηνής και την Τροχαία Κομοτηνής, η οποία έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα και αφορά στη διάχυση της πληροφόρησης στην τοπική κοινωνία, σχετικά με τη σωστή χρήση του ποδηλατόδρομου και την υιοθέτηση ορθής οδηγικής συμπεριφοράς. Θα διοργανώσουμε εκπαιδευτικό σεμινάριο μάρκετινγκ και μάνατζμεντ για φοιτητές και νέους, προκειμένου να δώσουμε τη δυνατότητα στη νεολαία του τόπου μας να επιμορφωθεί στους τομείς αυτούς δωρεάν και με έγκυρο επιστημονικό τρόπο».

Παίρνοντας αφορμή και από την παρουσία της κ. Μενεσελίδου, ο νέος πρόεδρος του Ρ.Ο. Κομοτηνής ανέφερε πως ο Όμιλος σχεδιάζει να δώσει το «παρών» όταν υλοποιηθούν εκδηλώσεις αφιερωμένες στα 100 χρόνια της Ελευθερίας του τόπου, όταν οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν, για να καταθέσει «το δικό του λιθαράκι απόδοσης τιμής στην ιστορία και στους προγόνους μας». Πρόσθεσε ότι σχεδιάζουν να ηγηθούν της διοργάνωσης επιμορφωτικών σεμιναρίων για τα στελέχη των Ομίλων Ρόταρι στη Θράκη και ανακοίνωσε ότι θα επαναφέρουν την επιτυχημένη εκδήλωση βράβευσης του καλύτερου επιχειρηματία της περιοχής. Ακολούθως είπε ότι θα διοργανώσουν στοχευμένες εκδηλώσεις επιδιώκοντας «τη ζωογόνηση του κοινωνικού και πνευματικού γίγνεσθαι της περιοχής μας».

Ο Νίκος Χατζόπουλος μετέφερε την πρόθεση η περίοδος που ξεκινάει να είναι «γόνιμη, δημιουργική και γεμάτη δράσεις και παρεμβάσεις που θα δικαιώνουν περίτρανα τους σκοπούς ύπαρξης, αλλά τη φιλοσοφία που διέπει τον Όμιλό μας και το διεθνές Ρόταρι». Εξήγησε πως οι σκοποί αυτοί είναι η ανάπτυξη, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, των υψηλών ηθικών αξιών της αλληλεγγύης και της ευαισθητοποίησης σε κρίσιμης σημασίας κοινωνικοοικονομικά ζητήματα. Πρόσθεσε, κλείνοντας, την ανάπτυξη «σχέσεων συνεργασίας και δημιουργικής συμπόρευσης με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, προκειμένου να συμβάλλουμε κι εμείς με τη σειρά μας στην καλυτέρευση της ζωής στον τόπο μας».

Το νέο Δ.Σ. απαρτίζουν οι:

  • Νίκος Χατζόπουλος, πρόεδρος – λογιστής, φοροτεχνικός.

  • Ευστράτιος Αλβανός, γραμματέας – οφθαλμίατρος.

  • Γαβριήλ Γεωργιτζίκης, ταμίας – οικονομολόγος, ασφαλιστής.

  • Μιχάλης Βεζυριαννίδης, αντιπρόεδρος – οικονομολόγος, ελεύθερος επαγγελματίας.

  • Χρήστος Βαρελάς, μέλος – επιπλοποιός.

  • Ευδόκιμος Καραγιώργης, μέλος – γενικός ιατρός.

  • Νίκος Μπεναβίδης, μέλος – συνταξιούχος τραπεζικός.

PHOTO GALLERY

aa9af653 25 2b829458 12 d28b2481 24 1e634918 16 adade2ff 17 482d6ecf 11 c325faa6 9 2 19fc7a5c 8 2 86152c34 7 2 ab0e5f4b 6 2

4dab23d8 4 2
Τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου Νίκος Χατζόπουλος, Ευστράτιος Αλβανός,
Γαβριήλ Γεωργιτζίκης, Μιχάλης Βεζυριαννίδης, Χρήστος Βαρελάς, Ευδόκιμος Καραγιώργης,
Νίκος Μπεναβίδης.
3f8e692a 3 3
Ο νέος πρόεδρος Νίκος Χατζόπουλος με τον απερχόμενο γραμματέα Μιχάλη
Βεζυριαννίδη και το νέο Γαβριήλ Γεωργιτζίκη στο εστιατόριο «Οι Θράκες» που λειτουργεί
υπό νέα διεύθυνση των Χρήστου Παπασάββα, Χρήστου Δερβεντζή και των συζύγων τους.
92249bc2 5 2
Ο Νίκος Μπεναβίδης παραδίδει το σφυρί του Ομίλου στο Νίκο Χατζόπουλο στην τελετή αλλαγής ηγεσίας.
fb53b25e 2 7
Ο νέος πρόεδρος με την πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Κομοτηνής «Ροδόπη» Νίκη
Λιβεριάδου και τον πρόεδρο του Ρ.Ο. Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ισαακίδη, ελεύθερο
επαγγελματία.
286f28bc 1 24
Ο απερχόμενος πρόεδρος Νίκος Μπεναβίδης παραδίδει στο νέο Νίκο Χατζόπουλο το
βραβείο της Ελληνικής Αστυνομίας προς τον Ρ.Ο.