Καθ΄ όλη τη διάρκεια της πανδημίας, φορείς της πρώτης γραμμής στο σύνολό τους, προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες για την αναχαίτιση της διασποράς του ιού στη Ροδόπη. Σε ένδειξη εκτίμησης του έργου τους κι εν όψει των γιορτών, ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης προσέφερε συμβολικά παραδοσιακά γλυκίσματα σε εκπροσώπους τους.  Συγκεκριμένα, στον Αστυνομικό Διευθυντή Ροδόπης, στον Περιφερειακό Διευθυντή ΑΜ-Θ του ΕΚΑΒ, σε εκπρόσωπους των στρατιωτικών φυλακίων Νέας Σάντας και Νυμφαίας, και στον επικεφαλής του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών του Περιφερειακού Τμήματος Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

«Από την αρχή της πανδημίας οι  φορείς της πρώτης γραμμής στάθηκαν στις προσπάθειες όλων μας ανταποκρινόμενοι στις δυσκολίες. Με αυτή τη συμβολική κίνηση τους ευχαριστούμε θερμά. Συνεχίζουμε ενωμένοι για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας» ανέφερε ο κ.Τσαλικίδης.

Ανάλογη συμβολική κίνηση ευχαριστιών θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες και σε φορείς της υγείας.

Ο Ν. Τσαλικίδης προσέφερε γλυκά σε εκπροσώπους αρχών και φορέων δημόσιας ασφάλειας και υγείας Ο Ν. Τσαλικίδης προσέφερε γλυκά σε εκπροσώπους αρχών και φορέων δημόσιας ασφάλειας και υγείας Ο Ν. Τσαλικίδης προσέφερε γλυκά σε εκπροσώπους αρχών και φορέων δημόσιας ασφάλειας και υγείας Ο Ν. Τσαλικίδης προσέφερε γλυκά σε εκπροσώπους αρχών και φορέων δημόσιας ασφάλειας και υγείας Ο Ν. Τσαλικίδης προσέφερε γλυκά σε εκπροσώπους αρχών και φορέων δημόσιας ασφάλειας και υγείας