Το “Θέατρο του Βορρά” με περηφάνια φέτος παρουσιάζει την ιστορία του Μικρού Πρίγκιπα, μιας από τις πιο αγαπημένες ιστορίες όλων των εποχών.

Με οδηγό τον Μικρό Πρίγκιπα, θυμόμαστε ξανά τις παιδικές μας ζωγραφιές, φτιάχνουμε έναν πλανήτη όπως εμείς ονειρευόμαστε, και απλώνουμε τα φτερά μας για να πετάξουμε!

Ο Μικρός Πρίγκιπας μας μιλάει έξυπνα, μέσα από την ιστορία του πιλότου που έχει ξεχάσει πια να ζωγραφίζει για τη δύναμη της παιδικής δημιουργικότητας. Την αγάπη που δεν περιμένει ανταλλάγματα, τη φιλία και τη δύναμη που χρειάζεται να βρεις για να ξεπετάξεις…

Μέσα από την παράσταση παρακολουθούμε τις περιπέτειες ενός πιλότου που το αεροπλάνο του συντρίβεται στην έρημο Σαχάρα. Εκεί συναντά τον Μικρό Πρίγκιπα, ένα μικρό αγόρι που του ζητά με επιμονή να του ζωγραφίσει ένα πρόβατο. Ο πιλότος συνδέεται με το παράξενο αυτό ξανθό αγόρι που του μιλάει για τον μακρινό του πλανήτη, το όμορφο μα κακομαθημένο του τριαντάφυλλο, το ταξίδι του σε άλλους πλανήτες, και τους παράξενους ανθρώπους που γνώρισε μέχρι που έφτασε στη γη!

Περπατάμε πάνω στους χρυσούς αμμόλοφους της Σαχάρας, πετάμε πάνω από τον αστεροειδή Β-612, ταξιδεύουμε σε μακρινούς πλανήτες που ζουν βασιλιάδες, επιχειρηματίες και ματαιόδοξοι, προσπαθούμε να προλάβουμε τον χρόνο γυρίζοντας πίσω για να βοηθήσουμε να ανάψει ένα φανάρι, και βλέπουμε από ψηλά τον πλανήτη μας τη γη!

Μια μαγική παράσταση όπου οι τρισδιάστατες προβολές ντύνονται με κλασική μουσική, με κοστούμια και σκηνικά που ζωντανεύουν τη φαντασία μας και εμπνέονται από τα παιδικά σκίτσα του μικρού πρίγκιπα! Ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο του Μικρού Πρίγκιπα, γεμάτο με χρώμα, χιούμορ και τρυφερότητα!

Ο Μικρός Πρίγκιπας είναι το τέταρτο περισσότερο μεταφρασμένο βιβλίο στον κόσμο και θεωρείται το καλύτερο γαλλικό βιβλίο του 20ου αιώνα!

Η παιδική παράσταση “Ο Μικρός Πρίγκιπας” θα βρίσκεται στην Κομοτηνή για μία και μοναδική παράσταση την Τρίτη 25 Ιουνίου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο στις 21:00.

Συντελεστές
Κείμενο–Σκηνοθεσία: Μπίλιω Κωνσταντοπούλου
Χορογραφίες: Χρήστος Κατίδης
Σκηνικά–Κοστούμια: Δανάη Πανά
Φωτισμοί: Γιώργος Ζίγκας
Art Work: Παναγιώτης Πούλος
Παραγωγή: Θέατρο του Βορρά
Παίζουν: Ελένη Γαβριηλάτου, Βαγγέλης Δαλλές, Όλια Μήτσιου, Άννα Χατζηαντωνίου, Κωνσταντίνα Χουλιάρα.

Τιμές εισιτήριου: 8 ευρώ προπώληση, 10 ευρώ ταμείο.
Προπώληση: Δημοκρίτειο Βιβλιοχαρτοπωλείο, τηλ. 25310 84040.
Εισιτήριο πληρώνουν τα παιδιά από 2 ετών και άνω.
Πανελλαδική προπώληση: Καταστήματα Seven Spots, Media Markt, Reload Stores,
Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, www.viva.gr, viva τηλεφωνικό κέντρο 11876.