Ο Μ. Ταπατζάς επισκέφθηκε Αστυνομία, Πυροσβεστική, Ερυθρό Σταυρό και τρίτεκνους-πολύτεκνους

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Μανώλης Ταπατζάς με αφορμή τις εορταστικές ημέρες του Πάσχα επισκέφθηκε τη διοίκηση της 4ης ΕΜΑΚ ΑΜ-Θ στη ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής, τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κομοτηνής, το Επιχειρησιακό Κέντρο του Ερυθρού Σταυρού Κομοτηνής στο Θρυλόριο, και τους συλλόγους πολυτέκνων και τριτέκνων Ροδόπης.
Screenshot_1892

Από τον διοικητή της 4η ΕΜΑΚ Μιχάλη Αλτιπαρμάκη ο κ. Ταπατζάς ενημερώθηκε για τη δράση της υπηρεσίας σε επίπεδο Περιφέρειας και συζήτησε μαζί του για τη δυνατότητα μεταστέγασης της υπηρεσίας σε νέα δομή εκτός ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής, διαβεβαιώνοντας για την “έμπρακτη στήριξη της Περιφέρειας στην κατεύθυνση αυτή, που θα λύσει σοβαρά προβλήματα”. Παράλληλα ο κ. Ταπατζάς είχε συνομιλία και με τον διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ΑΜ-Θ Σπύρο Κούτρα.

Στο Επιχειρησιακό Κέντρο του Ερυθρού Σταυρού ο κ. Ταπατζάς έγινε δεκτός από τον αρχηγό, Κώστα Ιμανιμίδη, και εθελοντές, και είχε την ευκαιρία να γνωρίσει με λεπτομέρειες το πολύπλευρο έργο του τοπικού παραρτήματος. Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για την εκπαίδευση των εθελοντών και τον διαθέσιμο εξοπλισμό. Εξήρε, δε, τη δράση και την προσφορά των εθελοντών, με τους οποίους συζήτησε τη δυνατότητα στήριξης του παραρτήματος μέσω της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.

Στο Αστυνομικό Μέγαρο ο Αντιπεριφερειάρχης, συναντήθηκε με τον Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή ΑΜ-Θ Ιωάννη Καραμανλή, καθώς και με τον Διευθυντή και τον Υποδιευθυντή Αστυνομίας Ροδόπης, Κωνσταντίνο Σουλιώτη και Γιώργο Ζιώγα αντιστοίχως.

Κατά την επίσκεψη του στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κομοτηνής, συνομίλησε με τον διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Ροδόπης, Απόστολο Κώνστα, τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κομοτηνής, Αθανάσιο Αραμπατζίδη, και στελέχη των υπηρεσιών.

Ο κ. Ταπατζάς ολοκλήρωσε τις επαφές του συναντώμενος με μέλη των συλλόγων τριτέκνων και πολυτέκνων Ροδόπης, όπου έγινε αποδέκτης της αισιοδοξίας τους για την αύξηση των μελών τους, αλλά ταυτόχρονα και της αγωνίας τους για την αξιοπρεπή διαβίωση των οικογενειών με πολλά παιδιά. Ταυτόχρονα έγινε συζήτηση για την ανάγκη στήριξης των οικογενειών με τρία και περισσότερα παιδιά, στο πλαίσιο της αναγκαιότητας να αναστραφεί το δημογραφικό πρόβλημα στη χώρα μας. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης σε όλες τις επαφές του αντάλλαξε ευχές για το Πάσχα και προσέφερε καλάθια με Πασχαλινά γλυκίσματα, τοπικά προϊόντα και λαμπάδες που έφτιαξαν τα παιδιά της «ΑξίΖΩ ΙΚΕ».

Ο Μ. Ταπατζάς επισκέφθηκε Αστυνομία, Πυροσβεστική, Ερυθρό Σταυρό και τρίτεκνους-πολύτεκνους Ο Μ. Ταπατζάς επισκέφθηκε Αστυνομία, Πυροσβεστική, Ερυθρό Σταυρό και τρίτεκνους-πολύτεκνους Ο Μ. Ταπατζάς επισκέφθηκε Αστυνομία, Πυροσβεστική, Ερυθρό Σταυρό και τρίτεκνους-πολύτεκνους Ο Μ. Ταπατζάς επισκέφθηκε Αστυνομία, Πυροσβεστική, Ερυθρό Σταυρό και τρίτεκνους-πολύτεκνους Ο Μ. Ταπατζάς επισκέφθηκε Αστυνομία, Πυροσβεστική, Ερυθρό Σταυρό και τρίτεκνους-πολύτεκνους Ο Μ. Ταπατζάς επισκέφθηκε Αστυνομία, Πυροσβεστική, Ερυθρό Σταυρό και τρίτεκνους-πολύτεκνους Ο Μ. Ταπατζάς επισκέφθηκε Αστυνομία, Πυροσβεστική, Ερυθρό Σταυρό και τρίτεκνους-πολύτεκνους Ο Μ. Ταπατζάς επισκέφθηκε Αστυνομία, Πυροσβεστική, Ερυθρό Σταυρό και τρίτεκνους-πολύτεκνους Ο Μ. Ταπατζάς επισκέφθηκε Αστυνομία, Πυροσβεστική, Ερυθρό Σταυρό και τρίτεκνους-πολύτεκνους Ο Μ. Ταπατζάς επισκέφθηκε Αστυνομία, Πυροσβεστική, Ερυθρό Σταυρό και τρίτεκνους-πολύτεκνους Ο Μ. Ταπατζάς επισκέφθηκε Αστυνομία, Πυροσβεστική, Ερυθρό Σταυρό και τρίτεκνους-πολύτεκνους

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood