Ο Κώστας Ναλμπάντης έκλεισε την αυλαία της πολύχρονης αυτοδιοικητικής διαδρομής του

Υπέβαλλε την παραίτησή του από τις θέσεις του Περιφερειακού Συμβούλου Ροδόπης και του Αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης, Οικονομικών και Διαφάνειας ΑΜ-Θ.
Screenshot_114

Την παραίτησή του από τις θέσεις του Περιφερειακού Συμβούλου Ροδόπης και του Αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης, Οικονομικών και Διαφάνειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, για προσωπικούς λόγους, υπέβαλε στον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο ο Κώστας Ναλμπάντης, κλείνοντας την αυλαία της πολύχρονης αυτοδιοικητικής διαδρομής του η οποία χαρακτηρίστηκε από βούληση προσφοράς, αγάπη για τον τόπο, σεβασμό στους πολιτικούς αντιπάλους και αποτελεσματικότητα.

Ο Κώστας Ναλμπάντης έκλεισε την αυλαία της πολύχρονης αυτοδιοικητικής διαδρομής του

Στη δήλωσή του ο Χρήστος Μέτιος σημείωσε με νόημα:

“Με συγκίνηση δέχτηκα στο γραφείο μου τον Κώστα Ναλμπάντη, με αφορμή την παραίτησή του, για προσωπικούς λόγους, από τις θέσεις του Περιφερειακού Συμβούλου Ροδόπης και Αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης, Οικονομικών και Διαφάνειας. Με τον Κώστα μας συνδέει μακρά φιλία βασισμένη σε αισθήματα αλληλοεκτίμησης και σεβασμού. Στο πλαίσιο της κοινής μας θητείας, τόσο στον πρώτο βαθμό της τοπικής Αυτοδιοίκησης, στον Δήμο Κομοτηνής, όσο και στον δεύτερο βαθμό, στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ, είχαμε πάντα πολύ καλή συνεργασία στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση έργων και δράσεων. Ταυτόχρονα είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω καλύτερα και να εκτιμήσω την εμπειρία, τις γνώσεις και το ήθος του, ενώ σε δύσκολες στιγμές της αυτοδιοικητικής μου πορείας, ήταν πάντοτε παρών. Τον ευχαριστώ από καρδιάς για την προσφορά του στη Διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, και του εύχομαι ό,τι καλύτερο σε προσωπικό επίπεδο“.

Τη θέση του παραιτηθέντος Κ. Ναλμπάντη στο συλλογικό όργανο θα καλύψει ο πρώτος επιλαχών, Βασίλης Λούρμπας, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης, ο οποίος αναμένεται να ορκιστεί αύριο 28/12/2022.

Ο Κώστας Ναλμπάντης έκλεισε την αυλαία της πολύχρονης αυτοδιοικητικής διαδρομής του

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood