Ο Κώστας Κατσιμίγας ξεμπροστιάζει την Hellenic Train – “Μας δουλεύει κανονικά η πρώην ΤΡΑΙΝΟΣΕ!”

Ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης "Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία" στηλιτεύει την αδιαφορία της εταιρείας για επαναφορά των δρομολογίων από τη Θράκη προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ την εγκαλεί για σπατάλη δημοσίου χρήματος αφού τα εσωτερικά πρωινά δρομολόγια στη Θράκη πραγματοποιούνται με...λεωφορεία χωρίς επιβάτες!
ΚΑΤΣΙΜΙΓΑΣ
Την οργισμένη αντίδραση του επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης “Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία”, Κώστα Κατσιμίγα, προκάλεσε η ανακοίνωση της Hellenic Train (τέως ΤΡΑΙΝΟΣΕ), περί επανέναρξης σιδηροδρομικών δρομολογίων στη Θράκη.
Ο κ. Κατσιμίγας αφενός προβλέπει οτι τα εν λόγω δρομολόγια σύντομα θα καταργηθούν ως ασύμφορα, και αφετέρου στηλιτεύει την αδιαφορία της εταιρείας για επαναφορά των δρομολογίων προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη, δρομολόγια που θα είχαν σκοπό και νόημα καθώς και οικονομικό όφελος.
Εξάλλου, εγκαλεί εύστοχα την Hellenic Train για σπατάλη δημοσίου χρήματος, αφού τα πρωινά δρομολόγια πραγματοποιούνται με…λεωφορεία χωρίς επιβάτες, με αποτέλεσμα μόνες ωφελημένες να είναι οι εταιρείες λεωφορείων που μισθώνουν οχήματα και οδηγούς στον ΟΣΕ και κυκλοφορούν άδεια!
Ολόκληρη η παρέμβαση του κ. Κατσιμίγα:
“Μας δουλεύει κανονικά η Hellenic Train!
Τέσσερα απογευματινά δρομολόγια στη Θράκη, μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Ξάνθης, ανακοίνωσε από σήμερα η Hellenic Train, πρώην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Καμία κουβέντα για σιδηροδρομική σύνδεση της Θράκης με Θεσσαλονίκη και Αθήνα!
Κάποιος πρέπει να τους πει ότι τα εσωτερικά δρομολόγια στη Θράκη δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον και ως ασύμφορα σύντομα θα καταργηθούν. Ίσως γι’ αυτό γίνεται το εγχείρημα…
Τα δε πρωινά δρομολόγια, με λεωφορεία στις σιδηροδρομικές διαδρομές, εξακολουθούν να υπάρχουν χωρίς επιβάτες! Μόνες ωφελημένες είναι οι εταιρείες λεωφορείων που μισθώνουν οχήματα και οδηγούς στον ΟΣΕ και κυκλοφορούν άδεια. Αλήθεια, γιατί αυτή η σπατάλη δημοσίου χρήματος; Πότε θα επέμβει κάποιος;
Και κάτι ακόμη: αυτό το τελευταίο δρομολόγιο μεταξύ Κομοτηνής και Αλεξανδρούπολης (Κέντρο), τι αφορά; Έγινε κι άλλος σταθμός στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, ή πρόκειται για τον παλιό σταθμό που καταργήθηκε πριν από εκατό χρόνια και σήμερα μετασκευασμένος στεγάζει το 1ο ΚΑΠΗ Αλεξανδρούπολης στην οδό Εθνικής Αντίστασης;
Τόση ξεφτίλα;”.
(φωτoγραφία: fonirodopis.gr)
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood