Ο κορωνοϊός κρατάει σε… καραντίνα το “Σπαθί”

Προς παράταση μέχρι τη λήξη των περιοριστικών μέτρων η προμήθεια των υλικών για την αντικατάσταση των μαρμάρων του μνημείου
IMG_20200329_172535

Σε… καραντίνα, όπως φαίνεται, θα παραμείνει το εμβληματικό “Σπαθί” της Κομοτηνής, για όσο διάστημα θα είναι σε ισχύ τα περιοριστικά μέτρα για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Και τούτο, διότι για να περατωθούν οι εργασίες συντήρησης του μνημείου, θα πρέπει να ολοκληρωθεί η προμήθεια των υλικών που είναι απαραίτητα για την αντικατάσταση των μαρμάρων.

Η εν λόγω προμήθεια επρόκειτο αρχικά να ολοκληρωθεί στις 15 Μαρτίου, ωστόσο ο ανάδοχος ζήτησε και έλαβε παράταση ενός μηνός, ήτοι μέχρι τη 15η Απριλίου. Επειδή, ωστόσο, τα μέτρα για τον κορωνοϊό παραμένουν σε ισχύ, επανήλθε με δεύτερο αίτημα παράτασης, το οποίο μεταθέτει τον χρόνο παράδοσης των υλικών στον χρόνο άρσης των περιοριστικών μέτρων.

Το εν λόγω αίτημα θα εξεταστεί την προσεχή Δευτέρα από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κομοτηνής, ενώ θετικά έχει γνωμοδοτήσει η αρμόδια επιτροπή παρακολούθησης και παραλαβή της προμήθειας.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood