Νέος Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) Ροδόπης, εξελέγη ο Κωνσταντίνος Βουζουκίδης.
Στην πρώτη του δήλωση, αναφέρει:
“Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων ως προέδρου του τοπικού Συμβουλίου Ροδόπης της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ), εκφράζω τις ευχαριστίες μου στο νέο αιρετό Δ.Σ. της ΕΑΑΣ για την επιλογή μου. Επίσης τις ευχαριστίες μου στις προηγούμενες Διοικήσεις και στα απερχόμενα μέλη του Δ.Σ. για το αξιόλογο έργο τους εδώ στην Ροδόπη.
Συνεχίζουμε το έργο τους και μάλιστα με την ενεργό συμμετοχή του προκατόχου προέδρου κ. Παντέλα και του ταμία κ. Ευθυμίου τους οποίους ευχαριστώ ιδιαίτερα που παραμένουν ενεργοί και συμμετέχουν στο νέο Δ.Σ.
Γαλουχημένοι με τα ιδανικά της Πίστης στον Θεό, της Αγάπης για την Πατρίδα και της εκπλήρωσης του καθήκοντός μας, υπηρετήσαμε από θέσεις ευθύνης για τρεις ή και περισσότερες δεκαετίες στον Στρατό ή στην Αστυνομία, και είμαστε υπερήφανοι για αυτό.
Παραμένουμε ενεργοί και χρήσιμοι για τους συναδέλφους μας, την κοινωνία και τις ένοπλες δυνάμεις.
Από σήμερα θα προσπαθήσουμε:
1. Να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη όλων των αποστράτων συναδέλφων καθώς και τον σεβασμό της τοπικής κοινωνίας και της Πολιτείας. Επιδίωξή μας να αυξήσουμε τα μέλη μας.
2. Να ασχοληθούμε με τα προβλήματα των μελών μας και να αγωνιστούμε για την επίλυσή τους. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε κοντά, ιδιαίτερα σε συναδέλφους και τις οικογένειές τους που αντιμετωπίζουν προβλήματα.
3. Να πραγματοποιήσουμε εκδηλώσεις και δράσεις γενικού ενδιαφέροντος και επιπρόσθετα με θέματα Εθνικά, Άμυνας και Ασφάλειας, στην λόγω ειδικών συνθηκών ευαίσθητη περιοχή μας.
Διάθεση για δουλειά, για προσφορά, γνώσεις και εμπειρίες, υπάρχουν.
Σήμερα, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων, καλώ όλους τους συναδέλφους απόστρατους Αξιωματικούς του Στρατού και της Αστυνομίας να βοηθήσουν με την ενεργό συμμετοχή τους και την πολύτιμη εμπειρία τους.
Καλώ όλους τους συναδέλφους να συμβάλλουν με τις προτάσεις τους στην καλύτερη και πλέον αποτελεσματική λειτουργία της Ένωσής μας.
Τα γραφεία θα προσπαθήσουμε με την βοήθεια σας να παραμένουν ανοιχτά περισσότερες ώρες και το Προεδρείο θα είναι στην διάθεση του κάθε συναδέλφου”.